Genel Öneri Bekliyorum.

Aaa sen bensin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ben ve agalar 2 günde bir oyuna giriyoruz o zaman çok eğlenceli oluyor.

Bende aynıyım sadece müzik dinliyorum youtube da video izliyorum ve forumda dolaşıyorum
Bu sene lgs var ama hâlâ ben burada dolaşıyorum ve hiçbirşeyden anlamıyorum

Merhabalar,
Gün içerisinde sabah 11 de uyanıyor gece 3 e kadar bilgisayar başında oturuyorum ama ne bilgisayar başında oturmaktan ne kitap okumaktan ne oyun oynamaktan ne film izlemekten hiç bir şeyden zevk almıyorum.
Canım çok fena cs çekti diyerek cs ana sayfasına giriyorum bir anda bıkıyorum. Film ne de güzelmiş hemen izleyeyim diyorum daha google a yazarken bile isteğim kaçıyor. Kitap okumak için ayağa kalktığım anda tekrar oturuyorum. Genel olarak çoğu şeyden sıkılıyorum. Son zamanlarda forumda bile aktif olmuyorum.
Sizlerden genel öneri bekliyorum.
Su ic yazilim ogren

10 mu...
Daha ne :D
:D hocam insan arkadaş da edinmek istiyor ama bu devirde kimse kimseye güvenemiyor. Bir önerim daha var. Eğer kız arkadaşınız yoksa kız arkadaş edinin. Onunla birlikteyken emin olun canınız sıkılmaz. Hatta zaman su gibi akıp geçer. Günün ne ara bittiğini anlayamazsınız.

Bende aynıyım sadece müzik dinliyorum youtube da video izliyorum ve forumda dolaşıyorum
Bu sene lgs var ama hâlâ ben burada dolaşıyorum ve hiçbirşeyden anlamıyorum
Sınava bir kez gireceksin. Ama site her zaman burda...
Çok teşekkür ederim.
Arkadaşların varmı?(bilgisayar/akıllı telefonu olan?)
Var fazlası ile.
Ama oyun oynamak bile sarmıyor. Olay orda :D

:D hocam insan arkadaş da edinmek istiyor ama bu devirde kimse kimseye güvenemiyor. Bir önerim daha var. Eğer kız arkadaşınız yoksa kız arkadaş edinin. Onunla birlikteyken emin olun canınız sıkılmaz. Hatta zaman su gibi akıp geçer. Günün ne ara bittiğini anlayamazsınız.
Hayır kız arkadasım yok ama istemiyorum da. Sebebini de bilmiyorum.

Bende yalnız oynamaktan sıkılırım ama agalarla vakitin nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Hak veriyorum. Gerçekten öyle. Oyuna girdigimiz zaman gerçekten de nasıl geçiyor anlamıyorum ama o da bir yere kadar. Sonra hala sıkıcı hayat...

Kedi kopek al ortam uygunsa cok iyi oluyor.
1 kedi ve 1 köpek almayı çok istiyorum ama babam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,292
Üyeler
189,826
Son üye
bugraproo
Geri