general mobile gm22 nasıldır

2.el başka telefonlara bakın lütfen..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekranı çok dayanıksız onu belirteyim

babam ikinci ele para vermem diyor sorun çıkarmış birde ekranı nasıl çok dayanıksız ekran koruyucu cam ve kılıf alıcam zaten ayriyeten
Arkadaşın telefon bizzat gördüm nokta nokta beyaz lekeler oldu ha sende olurmu olmaz yere düştü camı çatlamıştı nasıl kullanmayada bağlı sanırım

Arkadaşın telefon bizzat gördüm nokta nokta beyaz lekeler oldu ha sende olurmu olmaz yere düştü camı çatlamıştı nasıl kullanmayada bağlı sanırım
ben çok dikkatli kulanıyorum

lekeler kendi kendinemi oluştu

ben çok dikkatli kulanıyorum

lekeler kendi kendinemi oluştu
A evet düşürmeden önce oldu ama kullanıcıyada bağlı tabii ki enson General Mobile 4G serisi cihazını kullandım dayanıklıydı 6 yıl kullandım sonra bıraktım kaç kez yere düştü banamısın demedi tabii ki şuan General mobile 22 İyidir ozaman.

32GB depolamaya takılmamda 3GB RAM hele 720p ekran olmamış en azından 1080p bakın...

A evet düşürmeden önce oldu ama kullanıcıyada bağlı tabii ki enson General Mobile 4G serisi cihazını kullandım dayanıklıydı 6 yıl kullandım sonra bıraktım kaç kez yere düştü banamısın demedi tabii ki şuan General mobile 22 İyidir ozaman.
bende gm4g kullanıyordum memnun kaldım ama anakartı bozulmuş diye yeni telefon alak zorunda kaldım o yüzden araştırıyorum

32GB depolamaya takılmamda 3GB RAM hele 720p ekran olmamış en azından 1080p bakın...
kanka para olsa gider gm22 pro alırdım

Geri