Neler Yeni

Gerçekte nasıl birisiniz?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
E-Die o kadar kötü değilmiş aslında :D Harfe göre olmıyor o sıralama :D
Bak bunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu bu.
Sınıftaki en zekilerdenim nasıl bir egodur yeğenim. Daha 8.sınıf falansın herhalde dersler basit zaten. Dersi güzelce dinleyip yaparsın.
Umarım ciddi dememişsinizdir çünkü ayıp bu ve birini çok kolayca üzebilir. Şakaysa güzelmiş ama :D.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Umarım ciddi dememişsinizdir çünkü ayıp bu ve birini çok kolayca üzebilir. Şakaysa güzelmiş ama :D.
h ttps://www.reddit.com/r/Amd/comments/c421ul/micron_edie_new_best_performanceprice_ratio_with/
Reddit linki atıyorum kapatıyor. Birleştirin.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Forumda baya ciddi ve saygılı konuşmaya çalışıyorum, ama gerçek hayatta ... ben söylemeyeyim siz anlayın :D

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Ne iyi ne kötü biriyim. Bilgiliyim, resim yeteneğim var , böcekleri severim, ciddi ve sert bir kişiliğe sahibim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
Az önce bi' durdum ve gerçekteki ben ile bu forumdaki benin arasında dağlar kadar fark olduğunu fark ettim. Önceden de farkındaydım ama cidden az önce çok değişik hissettim. Bu ortamda herkesle saygılı konuşan, herkese yardım eden biriymişim gibi davranıyorum ancak gerçekte hiç öyle değilim. Bu forumdaki konulara cevap yazarken çok resmî bir dilde konuşuyorum ve konuşma üslubuna çok dikkat ediyorum ancak gerçekte hiç konuşamayan birisiyimdir. İki anlamda da konuşamam, ne kendimi ifade edebilirim ne de diksiyonum iyidir. Gerçekte çok küfür ederim mesela. Çok da üşengecimdir, gün boyu PC'den kalkmam. Böyle olduğumu fark edince sanki bu forumda beni tanıyanlara veya tanımayanlara sanki kendimi başka biriymişim gibi tanıttığımı düşünüyorum. Belki birileri "Aaa ne kadar saygılı, ne kadar yardımsever." diyordur bana ama hiç öyle değilim. Bundan rahatsız oldum mesela, ben ne kadar farklı biriymişim ya? Peki siz nasıl birisiniz? Sizden isteğim eğer bir şey yazacaksanız lütfen açık olun ve içinizi sonuna kadar dökün. Dertleşme gibi bir şey olsun bu.

(Dipnot: Normalde böyle konular açacak biri değilim ama bu durum beni rahatsız ettirdiğinden dolayı size de aynı şey oluyor mu diye merak ettim. Bu konunun amacı hiçbir şekilde yorum kasmak değildir.)
Bende aynı bütün gün PC başında oturuyorum önceden çok küfür ederidim ama artık bıraktım, ciddi bir insan degilim ama burada öyle olmaya çalışıyorum normalde arkadaşlarımla konuşurken hiç noktalama işaretlerine dikkat etmem ama burada elimden geldigince dikkat ediyorum (arada unutuyorum ama yapacak bir şey yok :)) aslında şimdi bende fark ettim de burada ben ben degilim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

Ciddiyim, böyle gezmeyin.
Ben zekiyim, akıllıyım, mükemmelim diye.
İleride bu sebepten hayatın şaplağını yiyebilirsin.
Her zaman alçakgönüllü ol her gördüğüne atlama.
Yavaş ol akışına bırak, her tartışmaya girme.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ciddiyim, böyle gezmeyin aga. Ben zekiyim, akıllıyım, mükemmelim diye. İleride bu sebepten hayatın şaplağını yersin ben söyleyim. Her zaman alçakgönüllü ol her gördüğüne atlama. Yavaş ol akışına bırak.
RAM oc konusunda üstüme çok az kişi var yiğidim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
RAM oc konusunda üstüme çok az kişi var yiğidim.
RAM.png

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Debate yazısını görünce aklıma İngilizce münazarasına katıldığım geldi. Şaşırtıcı şekilde İngilizce diksiyonum Türkçe konuşurkenki diksiyonumdan daha güzeldi, kendim bile şaşırmıştım :D.

Behzat amirimi hatırlattınız bana.
o kadarda değil hani belki forumda sinirlendiğim oluyor ama ne yapalım susuyoz

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
o kadarda değil hani belki forumda sinirlendiğim oluyor ama ne yapalım susuyoz
Yok öyle olmadığınızı biiyorum ama öyle söyleyince ilk o aklıma geldi :D.
h ttps://www.reddit.com/r/AMD/comments/c421ul/micron_edie_new_best_performanceprice_ratio_with/
Reddit linki atıyorum kapatıyor. Birleştirin.
Bi' kontrol ettim de harbiden iyi değerler alan varmış, ben de mi denesem acaba :p. Linki attğınız için teşekkür ederim ayrıca. Dertleşme konusu açtık RAM'e geldik, nasıl oldu ben de bilmiyorum :D.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yok öyle olmadığınızı biiyorum ama öyle söyleyince ilk o aklıma geldi :D.

Bi' kontrol ettim de harbiden iyi değerler alan varmış, ben de mi denesem acaba :p. Linki attğınız için teşekkür ederim ayrıca. Dertleşme konusu açtık RAM'e geldik, nasıl oldu ben de bilmiyorum :D.
Çünkü ben varım. :D

Top Bottom