İşlemci için bir şey gerekmiyormuAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İkisini indir yeter bios updalerini bile yapıyor gigabyt programı flashsız çok iyi bir program ne var ne yok yüklüyor, diğer programda ekran kartını güncelliyor onun beraberinde sanırım sesle alakalı şeyleride güncelliyordu yoksada yüklüyor diye biliyopruım, işlemci için de
Intel® Sürücü ve Destek Asistanı (Intel® DSA)
indirebilirsin grafik kartın yok gerekli mi bilmiyorum
kanka işlemcin f kodlu yani onun grafik kartı yok ekran kartın olmadan sistem açmaz kendini benim bildiğim gerek yok çünkü zaten ekran kartın var zaten grafik kartın yok neyi güncelleyecek driver bilmiyorum yinede indirebilirsin dediğim programı,İşlemci için bir şey gerekmiyormu
Olabilir bende çok anlamıyorum zaten ozaman gpu ve anakart audio driverların kuruyorum başka bir şey varmıydıkanka işlemcin f kodlu yani onun grafik kartı yok ekran kartın olmadan sistem açmaz kendini benim bildiğim gerek yok çünkü zaten ekran kartın var zaten grafik kartın yok neyi güncelleyecek driver bilmiyorum yinede indirebilirsin dediğim programı,
benim de ikinci setup da i5 11400f var ona hiç güncelleme gelmedi sanırım grafik kartı olmadığı için senin gibi