Neler Yeni

Getir Maaşları Yardım

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Selamlar getirde çalışmayı düşünüyorum.Şahıs şirketi açıp falan çalışmadan normal maaşlı çalışıcam.Bilgisi olan ve çalışan arkadaşlara soruyorum ortalama maaş nedir ? Ona göre şuan çalıştığım işi bırakıp ona geçicem

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Selamlar getirde çalışmayı düşünüyorum.Şahıs şirketi açıp falan çalışmadan normal maaşlı çalışıcam.Bilgisi olan ve çalışan arkadaşlara soruyorum ortalama maaş nedir ? Ona göre şuan çalıştığım işi bırakıp ona geçicem
6-7K duymuştum bir yerde.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Dayım kendi motoruyla çalışıyor, 12K maaş alıyor.
1K da gideri oluyor.
Eğer kendi motorun yoksa 3-4K galiba maaş.

Ariseks

80+ Gold
O Trendyol go için diye biliyorum getir için gerek yok galiba sen sadece kuryesin

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
paket başı ayrı ücret alıyorsun
5000tl +teslim ettiğin paket sayısı x paket başına teslimat ücreti

-Yec

80+ Bronze
Çok fazla bilgi kirliliği var. Benim abimde çalışıyor bildiğim şeyleri aktarayım;
Kendi motorunun olmasına gerek yok.
Ayda 4 gün izinli günde 12 saat çalışarak ayda 8 bin TL kazanıyor bunun 2 bin TL'si vergiye gidiyor. Normalde 5K kalıyor ama 29 yaş altınındı sanırım devlet bağkurunu bir sene boyunca ödüyor.
İzinsiz çalışırsan daha fazla kazanıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre
7-9k ama motor sana ait olmalı yani şirket sana motor vermiyor sen kendi motorunu kullanıyorsun

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6-7K duymuştum bir yerde.
Dayım kendi motoruyla çalışıyor, 12K maaş alıyor.
1K da gideri oluyor.
Eğer kendi motorun yoksa 3-4K galiba maaş.
O Trendyol go için diye biliyorum getir için gerek yok galiba sen sadece kuryesin
paket başı ayrı ücret alıyorsun
5000tl +teslim ettiğin paket sayısı x paket başına teslimat ücreti
Çok fazla bilgi kirliliği var. Benim abimde çalışıyor bildiğim şeyleri aktarayım;
Kendi motorunun olmasına gerek yok.
Ayda 4 gün izinli günde 12 saat çalışarak ayda 8 bin TL kazanıyor bunun 2 bin TL'si vergiye gidiyor. Normalde 5K kalıyor ama 29 yaş altınındı sanırım devlet bağkurunu bir sene boyunca ödüyor.
İzinsiz çalışırsan daha fazla kazanıyorsun.
7-9k ama motor sana ait olmalı yani şirket sana motor vermiyor sen kendi motorunu kullanıyorsun
Dostlar sizin bahsettikleriniz esnaf kurye oluyor bana normal çalışan maaşı lazım ben şirket açma onla uğraşmak istemiyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Bi tanıdığım esnaf kuryesinde çalışıyor kendi motoru ve şahıs şirketi. Haftada 1 gün izin saat 11de gidiyor akşam 9da geliyor. 15 günde 4650tl net kazancı var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Getirde çalışmak mantıklı ama bir o kadar da riskli. Motor kullanmak zaten riskli bir şey. Bir de bunu her gün 12 saat boyunca yaptığını düşün. Motordan inmiyorsun.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Arkadaşlar bu konu aklımı çelmeye başladı....
Üni sınavı var hayır getir olmaz hayır hayır hayır.
İyi maaşı var

Top Bottom