Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,137
Lafın gelişi motordan inmiyorsun...Yanlış bilgilendirme
Siparişi teslim ederken iniyorsun
Maaşı güzel geldi. Duruma göre bende girebilirim bu işe.
Lafın gelişi motordan inmiyorsun...Yanlış bilgilendirme
Siparişi teslim ederken iniyorsun
Maaşı güzel geldi. Duruma göre bende girebilirim bu işe.
Esnaf kure işine kendi şahıs şirketinle girersen 4 ayda hem aldığın motorun parasını çıkartırsın hem de kendine orta yüksek seviye sistem dizersin. TrendyolGO geliyor herkes çok iyi şartları var diyor bence araştır.Bilgisayarı satıp a2 alasım var şu an. Kuryelikten gelen parayla daha iyisi dizilir sonuçta.
Yaşadığım yer küçük bir ilçe tehlikeli bir trafik yok ilçenin bi ucundan bi ucu yavaş gidersen Max 15dk ben sipariş verince 8 dk de geliyor zor bi olayıda yok benceGetirde çalışmak mantıklı ama bir o kadar da riskli. Motor kullanmak zaten riskli bir şey. Bir de bunu her gün 12 saat boyunca yaptığını düşün. Motordan inmiyorsun.
Öyle bi olay yok hocam paket başına alıyosun ama paket başı 1-2 TL maaş ayrıPaket basina para aliyorsun. Kesin şu maaşı alırsın demek yanlış olur.
Trendyol yok hocam bizim burda ayrıca kendi motorumla puanlık girmeyip normal çalışıcam ileride belki dediğinizi yapabilirimEsnaf kure işine kendi şahıs şirketinle girersen 4 ayda hem aldığın motorun parasını çıkartırsın hem de kendine orta yüksek seviye sistem dizersin. TrendyolGO geliyor herkes çok iyi şartları var diyor bence araştır.
Zaten trendyol eylül ayın da geliyor olmaması normal.Yaşadığım yer küçük bir ilçe tehlikeli bir trafik yok ilçenin bi ucundan bi ucu yavaş gidersen Max 15dk ben sipariş verince 8 dk de geliyor zor bi olayıda yok bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bi olay yok hocam paket başına alıyosun ama paket başı 1-2 TL maaş ayrı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Trendyol yok hocam bizim burda ayrıca kendi motorumla puanlık girmeyip normal çalışıcam ileride belki dediğinizi yapabilirim
1 sene önce açılmış konuMerhaba. Dayınız çalışıyor mu acaba daha. Ben de getirde motorlu kuryelik başvurusu yapacağım. Acaba güncel getir kurye maaşları ne kadar bilginiz var mı?
Konuyu horlatmışlar1 sene önce açılmış konu