Neler Yeni

Getir Maaşları Yardım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Bilgisayarı satıp a2 alasım var şu an. Kuryelikten gelen parayla daha iyisi dizilir sonuçta.
Esnaf kure işine kendi şahıs şirketinle girersen 4 ayda hem aldığın motorun parasını çıkartırsın hem de kendine orta yüksek seviye sistem dizersin. TrendyolGO geliyor herkes çok iyi şartları var diyor bence araştır.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Getirde çalışmak mantıklı ama bir o kadar da riskli. Motor kullanmak zaten riskli bir şey. Bir de bunu her gün 12 saat boyunca yaptığını düşün. Motordan inmiyorsun.
Yaşadığım yer küçük bir ilçe tehlikeli bir trafik yok ilçenin bi ucundan bi ucu yavaş gidersen Max 15dk ben sipariş verince 8 dk de geliyor zor bi olayıda yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paket basina para aliyorsun. Kesin şu maaşı alırsın demek yanlış olur.
Öyle bi olay yok hocam paket başına alıyosun ama paket başı 1-2 TL maaş ayrı

Esnaf kure işine kendi şahıs şirketinle girersen 4 ayda hem aldığın motorun parasını çıkartırsın hem de kendine orta yüksek seviye sistem dizersin. TrendyolGO geliyor herkes çok iyi şartları var diyor bence araştır.
Trendyol yok hocam bizim burda ayrıca kendi motorumla puanlık girmeyip normal çalışıcam ileride belki dediğinizi yapabilirim

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Yaşadığım yer küçük bir ilçe tehlikeli bir trafik yok ilçenin bi ucundan bi ucu yavaş gidersen Max 15dk ben sipariş verince 8 dk de geliyor zor bi olayıda yok bence

Öyle bi olay yok hocam paket başına alıyosun ama paket başı 1-2 TL maaş ayrı

Trendyol yok hocam bizim burda ayrıca kendi motorumla puanlık girmeyip normal çalışıcam ileride belki dediğinizi yapabilirim
Zaten trendyol eylül ayın da geliyor olmaması normal.

Hakanxyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hakan Kaya
Dayım kendi motoruyla çalışıyor, 12K maaş alıyor.:)
1K da gideri oluyor.
Eğer kendi motorun yoksa 3-4K galiba maaş.
Merhaba. Dayınız çalışıyor mu acaba daha. Ben de getirde motorlu kuryelik başvurusu yapacağım. Acaba güncel getir kurye maaşları ne kadar bilginiz var mı?

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Merhaba. Dayınız çalışıyor mu acaba daha. Ben de getirde motorlu kuryelik başvurusu yapacağım. Acaba güncel getir kurye maaşları ne kadar bilginiz var mı?
1 sene önce açılmış konu

Top Bottom