Gerçek Walter White
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,478
neredeyse 2-3 günde bir 20/30-30/40 indirimden sipariş veriyorum,parayı nasıl kazanıyorlar diye düşünüyordum. Adamlar şimdi n11 aalıyor yuh.
Hayır fiyatlar farklı oluyor marketten alacağıma o indirimleri kovalıyorum daha ucuza getirmiş oluyorum.Ya ben onlardan bahsetmiyorum. Yoksa bana da geliyor onlar. Mesela 50 liraya 25 lira indirim verdi daha yeni. Ancak alacağım şeyin ederi zaten 25 lira. Yani indirim yapıyormuş gibi gösteren kampanyaları saymıyorum.
Vay beGetir'den yine çok büyük bir yatırım daha. Açıkçası ben şaşırdım bu habere
![]()
Getir, N11'i Satın Alıyor! | Donanim Arşivi
Getir markası son yıllarda ülkemizden çıkmış büyük markalardan biri oldu, üstelik bunu kısa diyebileceğimiz bir zaman içerisinde gerçekleştirdi. Haliyle kısadonanimarsivi.com
N11 kendini geliştirmedi satıcılarla pek sorun yaşayan olduGetir'den yine çok büyük bir yatırım daha. Açıkçası ben şaşırdım bu habere
![]()
Getir, N11'i Satın Alıyor! | Donanim Arşivi
Getir markası son yıllarda ülkemizden çıkmış büyük markalardan biri oldu, üstelik bunu kısa diyebileceğimiz bir zaman içerisinde gerçekleştirdi. Haliyle kısadonanimarsivi.com
Bana her gün aynı hesapta geliyoe 30 a 20 indirim.Sadece ilk siparişe özel yapıyorlar onu. Gerisi normal pek bir şey yok.