Gıbırnet dns değiştirme

borda61

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar bugün gıbırnet geçtim. eski firmamda dns değiştirince discord giriyordum. gıbırdada değiştirdim ama girmiyor. arkadaşımın kodu ile geçtim arkadaşım giriyor bunun nedeni nedir bunu nasıl düzeltirim

sitelerine giriş yaparak aile profilini kapatıp tekrar dene bakalım.

her zaman değiştirdiğim modem ara yüzünden dns yerinden yapıyorum. eski firmalarda nasıl yaptıysam aynısı
Post automatically merged:

denedim onu bir şey değişmedi
Bence ıpv4 ve ıpv6 birlikte değiş eskiden dns değişince giriyordu son zamanlarda türknet netspeed issleri kullandım 2 si de dns değişince girmiyordu ne zaman ıpv4 ve ıpv6 olarak değiştirdim o zaman düzeldi ben pc den yapıyor bi dene

Bence ıpv4 ve ıpv6 birlikte değiş eskiden dns değişince giriyordu son zamanlarda türknet netspeed issleri kullandım 2 si de dns değişince girmiyordu ne zaman ıpv4 ve ıpv6 olarak değiştirdim o zaman düzeldi ben pc den yapıyor bi dene

modem üzerinden yapıyorum ben seçenek yok dns sunucu 1 sunucu 2 olarak var ve sabah 9 da gıbıra geçtim. netspeed sorunsuz kullanıyordum

Modem üzerinde hiç uğraşmadım ama tek çözümü bu eskiden ben de dns le giriyordum sonradan olmayınca bu çözüm sayesinde tekrardan erişebildim pc yoksa elinde modem arayüzünün resmini çek gıbırnetin discordu var orda yardımcı olurlar sana discord paylaşmak yasak atamıyorum ama google gıbır net discord yazarsan çıkıyor ordaki adminiler söyler ne yapacağını

Dhcp altında bulunan kısımdan dnsleri ayarla cloudflare dnsleri gir açılır (enazından bende öyle)

Modem üzerinde hiç uğraşmadım ama tek çözümü bu eskiden ben de dns le giriyordum sonradan olmayınca bu çözüm sayesinde tekrardan erişebildim pc yoksa elinde modem arayüzünün resmini çek gıbırnetin discordu var orda yardımcı olurlar sana discord paylaşmak yasak atamıyorum ama google gıbır net discord yazarsan çıkıyor ordaki adminiler söyler ne yapacağını
Dhcp altında bulunan kısımdan dnsleri ayarla cloudflare dnsleri gir açılır (enazından bende öyle)
3-4 saat sonunda düzeldi. artık girebiliyorum. kim bilir kaç kere modemi sıfırladım. gıbır neti bile konuştum dns niye kabul olmuyor diye onlarda vpn kullan diyorlar sadece. cevap verenlere teşekkür ederim

Geri