her zaman değiştirdiğim modem ara yüzünden dns yerinden yapıyorum. eski firmalarda nasıl yaptıysam aynısıSadece ıpv4 mü değiştiriyorsun
denedim onu bir şey değişmedisitelerine giriş yaparak aile profilini kapatıp tekrar dene bakalım.
Bence ıpv4 ve ıpv6 birlikte değiş eskiden dns değişince giriyordu son zamanlarda türknet netspeed issleri kullandım 2 si de dns değişince girmiyordu ne zaman ıpv4 ve ıpv6 olarak değiştirdim o zaman düzeldi ben pc den yapıyor bi deneher zaman değiştirdiğim modem ara yüzünden dns yerinden yapıyorum. eski firmalarda nasıl yaptıysam aynısı
Post automatically merged:
denedim onu bir şey değişmedi
modem üzerinden yapıyorum ben seçenek yok dns sunucu 1 sunucu 2 olarak var ve sabah 9 da gıbıra geçtim. netspeed sorunsuz kullanıyordumBence ıpv4 ve ıpv6 birlikte değiş eskiden dns değişince giriyordu son zamanlarda türknet netspeed issleri kullandım 2 si de dns değişince girmiyordu ne zaman ıpv4 ve ıpv6 olarak değiştirdim o zaman düzeldi ben pc den yapıyor bi dene
![]()
thsemox.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 11 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 480×569 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: thsemoxhizliresim.com
![]()
9nx85ym.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 11 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 473×599 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: 9nx85ymhizliresim.com
Modem üzerinde hiç uğraşmadım ama tek çözümü bu eskiden ben de dns le giriyordum sonradan olmayınca bu çözüm sayesinde tekrardan erişebildim pc yoksa elinde modem arayüzünün resmini çek gıbırnetin discordu var orda yardımcı olurlar sana discord paylaşmak yasak atamıyorum ama google gıbır net discord yazarsan çıkıyor ordaki adminiler söyler ne yapacağını
3-4 saat sonunda düzeldi. artık girebiliyorum. kim bilir kaç kere modemi sıfırladım. gıbır neti bile konuştum dns niye kabul olmuyor diye onlarda vpn kullan diyorlar sadece. cevap verenlere teşekkür ederimDhcp altında bulunan kısımdan dnsleri ayarla cloudflare dnsleri gir açılır (enazından bende öyle)