Neler Yeni

İnceleme GIBIRNet İncelemesi | Netspeed sonrası İSS tercihi

Ekler

• Screenshot_2024-01-11-14-39-17-270_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-11-14-39-17-270_com.android.chrome.jpg
    304.2 KB · Hit: 104
2 yıl peşin alsam ekstra vergi falan alırlar mı ileride

arkadaşlar ping değerlerniiz bi bana mı yüksek geldi kablosuz bağlanıyorm
1704981245178.png
internet sağlayıcım türknet

turk telekom, turknet, netspeed, gibirnet kullandım sırasıyla altyapı 100mbs e kadar destekliıyordu. Aralarında en stabili netspeed olmuştu aynı altyapıya rağmen zamanında csgo da 20 ping oynuyordu avrupa sunucusunda. Sıralama yaparsam iyiden kötüye Netspeed>turktelekom>turknet>x operatör>gibirnet (çünkü aşırı kötüydü)

Gıbırnet kullandığım dönem bazı haftalar oluyordu ve internet kesilip duruyordu aynı zamanda sürekli olarak bir paket kaybı sorunu oluyordu. Bu sorunlar hala mevcut mu sizde bir problem var mı?

Gıbırnet kullandığım dönem bazı haftalar oluyordu ve internet kesilip duruyordu aynı zamanda sürekli olarak bir paket kaybı sorunu oluyordu. Bu sorunlar hala mevcut mu sizde bir problem var mı?
Bugün daha ilk gün kullanımımda. O yüzden bir şey diyemem. Ben de kullanıcı yorumlarına göre geçtim. Şimdilik bir sorun yok. Az önce test yaptım paket kaybı yok. Cloudflare üzerinden yaptım %0 diyor.

Sizde de olacak diye bir şey yok ama akşam saatlerinde Speedtest, Fast falan 4 Mbps hız gösteriyor.
Ama nperf'ten test edince normal almam gereken değeri görüyorum.
Steam ve benzeri uygulamalardan yapılan indirmede de almam gereken hızı alıyorum.
Bilginize.

Bu firma ilk çıktığında çok dalga konusu olmuştu. Hatta dolandırıcılık diyenler bile vardı adından ötürü. Bir de WhatsApp konuşması ortaya çıkmıştı müşteri hizmetleriyle ilgili hatırlayanlar olacaktır. Çok kötü intiba bırakmıştı. Şu an bu durumda değil sanırım.

Geri