Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 272
buda 0 ama benim ping örneğin valoda 25 30 arası hız testinde 25 civarıGöknet'ten bir sorgulama yap istersen emin olmak adına.
buda 0 ama benim ping örneğin valoda 25 30 arası hız testinde 25 civarıGöknet'ten bir sorgulama yap istersen emin olmak adına.
Adresinde fiber var.0 ama benim ping örneğin valoda 25 30 arası hız
Almaz. Sonuçta vergi dahil fiyatı peşin ödüyorsun.2 yıl peşin alsam ekstra vergi falan alırlar mı ileride
fiber olduğunu biliyorum zorla çektirttim resmen bela oldum adamlaraAdresinde fiber var.
Almaz. Sonuçta vergi dahil fiyatı peşin ödüyorsun.
Ay dont novfiber olduğunu biliyorum zorla çektirttim resmen bela oldum adamlaraama ona rağmen nedense pingim vdsl gibi anlam veremedim bir türlü
Yoo. Yüksek değil. Speedtest'ten ping'e bakılmaz yani.arkadaşlar ping değerlerniiz bi bana mı yüksek geldi kablosuz bağlanıyorm Alıntıyı görüntüleinternet sağlayıcım türknet
riot istanbul yazmışsınız 19ms valorantta 19ms biraz fazla değil mi nerede oturuyorsunz?Ay dont nov
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoo. Yüksek değil. Speedtest'ten ping'e bakılmaz yani.
Bugün daha ilk gün kullanımımda. O yüzden bir şey diyemem. Ben de kullanıcı yorumlarına göre geçtim. Şimdilik bir sorun yok. Az önce test yaptım paket kaybı yok. Cloudflare üzerinden yaptım %0 diyor.Gıbırnet kullandığım dönem bazı haftalar oluyordu ve internet kesilip duruyordu aynı zamanda sürekli olarak bir paket kaybı sorunu oluyordu. Bu sorunlar hala mevcut mu sizde bir problem var mı?