Öneri GIBIRNet Kullanan Var Mı?

Reaksiyon skoru
107
Arkadaşlar merhaba,

GIBIRNet kullanan ve memnun olan var mı? Oyunlada düşük ping garantisi veriyorlar. Müşteri hizmetlerinden, sorunlara çözüm hızından, oyunlarda ki pingden vs memnun musunuz? Şuan da Net Speed kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama Gibirnet fiyat olarka daha düşük ve mayıs sonunda 5-10 TL zam yapmayı düşünüyorlarmış. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,

GIBIRNet kullanan ve memnun olan var mı? Oyunlada düşük ping garantisi veriyorlar. Müşteri hizmetlerinden, sorunlara çözüm hızından, oyunlarda ki pingden vs memnun musunuz? Şuan da Net Speed kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama Gibirnet fiyat olarka daha düşük ve mayıs sonunda 5-10 TL zam yapmayı düşünüyorlarmış. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
kullanmadım ama bulaşma derim daha garanti sağlayıcılar varken şu an millenicom kullanıyorum öneririm.

Arkadaşlar merhaba,

Kullandım knk ama kullanmaz olaydım 100mbps olan internetim bir anda 20mbps e düştü çok boş bir şey ama başka kullanan arkadaşımda sorun olmadı neden kullandım diye sorarsanda gıbırnet üzerinden steam oyunları aldım 60 tane fln ama sonra kapadım oyunlarda gitti .

Sahada ki teknik personeli ile anlaşamadık kuruluma 2 hafta gelmediler.
Kullandım knk ama kullanmaz olaydım 100mbps olan internetim bir anda 20mbps e düştü çok boş bir şey ama başka kullanan arkadaşımda sorun olmadı neden kullandım diye sorarsanda gıbırnet üzerinden steam oyunları aldım 60 tane fln ama sonra kapadım oyunlarda gitti .
O zaman biraz daha bekleyelim bakalım

Hocam sokağınızda bulunan en güçlü altyapıyı hangi firma veriyorsa ondan bağlatın interneti. Buraya atılan değerleri siz kendi adresinizde alamayabilirsiniz. En güzeli bütün müşteri hizmetlerini arayıp adresinizi söyleyin onlar size verebilecekleri maksimum hızı söylerler. En yüksek hızı kim verirse en güçlü altyapı onda demektir.

Geri