🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Şuan alınabilecek tek oled monitör olabilir. Asusun Trublack Glossy kaplamasına benzer glossy bir kaplama da olsaydı tadından yenmezdi. Matte kaplamalar artık bırakılmalı
Mat kaplama geliştirildi. Eskisi kadar sorun olmaz.
Desktop Screenshot 2025.10.05 - 20.01.31.97.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon depodan Samsung g6 s60 sd almıştım iade edip bu alınır mı hocam ne diyorsun
Bence alınır.

Oled monitörler hakkında hiç bilgim yok. Alienware ın 280 yada 360 lığı ve samsungun 240 yada 360 lığını da havuza koyarsak gigabyte bunlardan üstün müdür özellik açısından(oyun ve genel kullanım için). Samsungun öğrenci indirimlerini kovalamayı düşünüyordum ama herkes bu monitörü de övünce bu monitörü de mi radara alsam dedim

Yani keşke 3 taksit olsaydı taksit olmaması zorluyor hocam beni
Zorluyorsa kalsın buna bir şey diyemem.

Neden alınır artısı nedir
Daha güncel panel kullanıyor. Bunun muadili gen 4 Qd oled çünkü.
Mor gözükme sorununun olmaması. QD oled panel gereği fazla rahatsız etmese bile loş ortamda bile mor gözüküyor. Benim için büyük bir dert degil fakat sonuç olarak bunda böyle bir sorun yok.
Gündüz vakti bile siyah görünüyor, QD oledler loş ortamda bile siyahları griye dönderiyor
kontrastta fazla bir kayıp yaşamıyorsunuz. QD oledler loş ortamda bile kontrast kaybı yaşıyor
Parlaklığı 100nit civarı daha yüksek.
Eskiden QD oledler renk gamutunda Woledlerden üstündü fakat artık yeni çıkan tandem woledler QD oled seviyesinde renk kapsamına sahip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oled monitörler hakkında hiç bilgim yok. Alienware ın 280 yada 360 lığı ve samsungun 240 yada 360 lığını da havuza koyarsak gigabyte bunlardan üstün müdür özellik açısından(oyun ve genel kullanım için). Samsungun öğrenci indirimlerini kovalamayı düşünüyordum ama herkes bu monitörü de övünce bu monitörü de mi radara alsam dedim
Üstün hacı TR de satılan en iyi 2k oled monitör bu şu anlık. 500hz modelleri rakip olarak almıyorum çünkü onlar rekabetçi odaklı. Zaten onlarda da gen 3 panel var. Eski nesil sayılıyorlar. Görüntü kalitesinde en dengeli ve en iyi seçenek bu. Ve en yeni panel bunda var. Gen 4 QD oled muadili bu.

Zorluyorsa kalsın buna bir şey diyemem.

Daha güncel panel kullanıyor. Bunun muadili gen 4 Qd oled çünkü.
Mor gözükme sorununun olmaması. QD oled panel gereği fazla rahatsız etmese bile loş ortamda bile mor gözüküyor. Benim için büyük bir dert degil fakat sonuç olarak bunda böyle bir sorun yok.
Gündüz vakti bile siyah görünüyor, QD oledler loş ortamda bile siyahları griye dönderiyor
kontrastta fazla bir kayıp yaşamıyorsunuz. QD oledler loş ortamda bile kontrast kaybı yaşıyor
Parlaklığı 100nit civarı daha yüksek.
Eskiden QD oledler renk gamutunda Woledlerden üstündü fakat artık yeni çıkan tandem woledler QD oled seviyesinde renk kapsamına sahip.
İade edip almaya değer değil bence hem hz farkı soğutma sistemi gibi artıları var, gen4 ve gen3 arasında o kadar fark var mı

Amazon depodan Samsung g6 s60 sd almıştım iade edip bu alınır mı hocam ne diyorsun
Al benisi varda ben etiketlenmemişim bişi olmamış neden bana bildirim geldi durduk yere konuda mesajım bile yok

İade edip almaya değer değil bence hem hz farkı soğutma sistemi gibi artıları var, gen4 ve gen3 arasında o kadar fark var mı
Sizin için değmiyorsa iade etmeyin benim için değecek farklar bunlar.

Umarım akıl edip herhangi bir pazar yerinde de listelerler. Kendi web sitesinde taksit avantajı yok fakat diğer birçok yerde ekstra taksit avantajıyla satın almak daha tatlı bir tercih olabilir. Şahsen sırf bu yüzden bekleyeceğim.

bilemedim kusura bakmayın
Yok ya istediğiniz gib etiketleyin sorun yokda benim dediğim şey garip etiket flnda gözükmüyor forumun azizliği sandım ondan yoksa istediğinizi sorabilirsiniz

Fiyat olarak fena değil ama ''indirim'' ve ''sıcak fırsat'' olduğunu düşünmüyorum. Yurtdışı fiyatından %20 fazlaya gelmiş bir monitör.

Ürün çok güzel, özellikle panele odaklanırsan harika. Ama tasarımı pek hoşuma gitmedi ve bir de taksit seçeneği yok :/

Geri