🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Bugün gönderime çıkması gerekiyordu ancak itopya henüz elimize ulaşmadı dedi diğer mağazalardan alanlar sizinkiler yola çıktı mı?

Bugün gönderime çıkması gerekiyordu ancak itopya henüz elimize ulaşmadı dedi diğer mağazalardan alanlar sizinkiler yola çıktı mı?
Benimkide hala çıkmadı yola, sevk sürecinde diyor, Tebilondan almıştım

bi yanlışlık yok ise incehesap gaming gecesine stok açılmış . 9 adet gözüküyor .

Tebilonla konustum. Urunler daha distribitörden bile gelmemiş sanırım, kasım ayında dağıtılacak diyorlar. İncehesap gamingden alabilirsek direk alacak mıyız yoksa?

Tebilonla konustum. Urunler daha distribitörden bile gelmemiş sanırım, kasım ayında dağıtılacak diyorlar. İncehesap gamingden alabilirsek direk alacak mıyız yoksa?
Daha ne kadar bekleyeceğiz acaba ya çok bekletmezler umarım bir an önce teslim alırız

Ben hic guvenmiyorum. Incehesap dikkatimi cekti, onlar diger gun kargolayacak mi acaba.

Ben hic guvenmiyorum. Incehesap dikkatimi cekti, onlar diger gun kargolayacak mi acaba.
Onu bende merak ediyorum incehesaba ulaşmış ise bu firmalarada ulaşmış olması gerekiyor bence.

3 kasım pazartesi kargoda yazıyor . @Metalwell

Harbiden ya, tebilonu iptal edip burdan mı alsam acaba, hem peşin fiyatına taksit

stok birden 9 dan 16 oldu . İhtiyacı olan alsın direkt .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,264
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri