Gigabyte aorus b450 pro alınır mı

Sezgin

80+
Reaksiyon skoru
148
Arkadaşlar bu anakartı almayı düşünüyorum işlemci olarak 3600x düşünüyorum oc çok az yapacağım hatta hiç yapmaya bilirim nasıldır bu arada fiyatı 750 lira ama pazarlık yapıp alacağım 2 yıl garantili kutusu faturası falan her şeyi var

evet alınabilir,
o anakart ile 3600x işlemciyi 4,6 ghz oc yaptım. Sorunsuz kullandım.

Eğer cidden fiyatını düşürebilirseniz alınır ama Gıgabyte B450 serisinde B450 S2H harici düşünülmez. Tam bir felaketti.

VRM'ler aşırı iyi değil, ayrıca AORUS anakartlarda VRM'ler biraz fazla ısınıyor. 750 ₺'den kaça düşüreceksiniz?
Şimdi yazacağım fiyatı konusunda anlaşalım buraya tekrardan yazacağım
Post automatically merged:

Eğer cidden fiyatını düşürebilirseniz alınır ama Gıgabyte B450 serisinde B450 S2H harici düşünülmez. Tam bir felaketti.
Kaç para olursa alayım

VRM'ler aşırı iyi değil, ayrıca AORUS anakartlarda VRM'ler biraz fazla ısınıyor. 750 ₺'den kaça düşüreceksiniz?
Bir şey soracağım asus tuf b450 pro gaming nasıldır argb desteği var mıdır kasam dark guardian pro ondan bunun fiyatını 850 den koymuşkar anakartın bunu 750 lira falan yapıp alırsam iyi midir

Son düzenleme:
Bir şey soracağım Asus tuf b450 pro gaming nasıldır argb desteği var mıdır kasam dark guardian pro ondan bunun fiyatını 850 den koymuşkar anakartın bunu 750 lira falan yapıp alırsam iyi midir
Aynı anakart bende var, VRM'leri daha iyi ama ARGB girişi yok. AORUS PRO'da ARGB girişi var.

Aynı anakart bende var, VRM'leri daha iyi ama ARGB girişi yok. AORUS PRO'da ARGB girişi var.
Aorus proya yöneliyorum o halde peki çok sıkıntı yapar mı sadece rami cl19 dan cl16 yapacağım oc fazla düşünmüyorum zaten belki hiç yapmam

Aorus proya yöneliyorum o halde peki çok sıkıntı yapar mı sadece rami cl19 dan cl16 yapacağım oc fazla düşünmüyorum zaten belki hiç yapmam
Overclock yapmayacaksan sorun yok, RAM'i de dert etme. Ben de sırf ARGB girişi yüzünden AORUS PRO'yu seçerdim ne yalan söyleyeyim :D.

Overclock yapmayacaksan sorun yok, RAM'i de dert etme. Ben de sırf ARGB girişi yüzünden AORUS PRO'yu seçerdim ne yalan söyleyeyim :D.
Tamamdır çok teşekkür ederim herkese tavsiyeleriniz içinde

evet alınabilir,
o anakart ile 3600x işlemciyi 4,6 ghz oc yaptım. Sorunsuz kullandım.
Sıcaklık değerleri falan nasıl

Tamamdır çok teşekkür ederim herkese tavsiyeleriniz içinde

Sıcaklık değerleri falan nasıl
kule tipi soğutucu kullandım, Fuma2
prime95 testinde 90 a çıkıp 88 e sabit tutuyordu. 20 dk lık test.
Oyunlarda ise pubg steam 2 saatlk ful oynamada 50 li dereceleri hiç görmedim.
Bu değerleri güzel bir kasa hava akımı ve fan takımı ile aldım. Vram lere üfleyen 2 adet fan vardı.

Oyunlarda ise PUBG steam 2 saatlk ful oynamada 50 li dereceleri hiç görmedim.
Bu değerleri güzel bir kasa hava akımı ve fan takımı ile aldım. Vram lere üfleyen 2 adet fan vardı.
Anladım teşekkür ederim

Oyunlarda ise PUBG steam 2 saatlk ful oynamada 50 li dereceleri hiç görmedim.
Bu vramlere fan nasıl taktın acaba sorabilir miyim

Anladım teşekkür ederim

Bu vramlere fan nasıl taktın acaba sorabilir miyim
vram lere fan taktım demedim :) Kasanın üstüne fan taktım yani oraya üfleyen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler