🔥İndirim Gigabyte Aorus Master RX 6900 XT 18378 TL

Zihniyeti belli çözdüm onu ben. 28 mesajının 30 u bu konuda zaten ;)
bu dolar kurunda pc alınmaz diyen çocuğa dönüyor olay iyice :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun gibi sıcak fırsat olarak lanse edilen ilanlara inanıp yakında zamanda üst seviye kart alanlara geçmiş olsun. Rtx 4080 12gb 20bintl
Düz mantık 900 dolar ekran kartının sadece %18kdv + %18 gümrük vergisi var. Sadece vergilerini toplarsan 1253 dolar ediyor. En ucuz fiyatla satıcı karı hariç 23000tl çıkıyor o da. Satıcı karıyla 25k dan aşşağıya 1-2 sene içinde çok zor bulursun. Dolar kurunun artmadığı durumda bu tabii ki. Hesaplamamda yanlıklık vs varsa şimdiden özür dilerim.

Son düzenleme:
bu dolar kurunda pc alınmaz diyen çocuğa dönüyor olay iyice :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz mantık 900 dolar ekran kartının sadece %18kdv + %18 gümrük vergisi var. Sadece vergilerini toplarsan 1253 dolar ediyor. En ucuz fiyatla satıcı karı hariç 23000tl çıkıyor o da. Satıcı karıyla 25k dan aşşağıya 1-2 sene içinde çok zor bulursun. Dolar kurunun artmadığı durumda bu tabii ki. Hesaplamamda yanlıklık vs varsa şimdiden özür dilerim.
+Ne gümrüğü, +ne vergisi? Neyin nesini MSRP'ye ekliyorsunuz burda? Vergi böyle hesaplanmaz.

MSRP'de zaten tipik vergi dahil. TR ve Germany bunlarda tipik vergi %18 ve %19, yani yaklaşık olarak aynı. TR fiyatı yine orda ne yazıyorsa o olacak ( eğer enayi gibi satıcının cebine gereğinden fazla para indirtmezseniz tabi).
ETC kazarak da amorti edemiyorlar artık o paralarla ROI'lar 2.5-3 yıl gibi görünüyor eğer hashrate de dedikleri gibi scale ederse.....
Tek yaptıkları şu anda geciktirme oyunları satamayacaklarını biliyorlar bu piyasada geciktiriyorlar...

+Ne gümrüğü, +ne vergisi? Neyin nesini MSRP'ye ekliyorsunuz burda? Vergi böyle hesaplanmaz.

MSRP'de zaten tipik vergi dahil. TR ve Germany bunlarda tipik vergi %18 ve %19, yani yaklaşık olarak aynı. TR fiyatı yine orda ne yazıyorsa o olacak ( eğer enayi gibi satıcının cebine gereğinden fazla para indirtmezseniz tabi).
ETC kazarak da amorti edemiyorlar artık o paralarla ROI'lar 2.5-3 yıl gibi görünüyor eğer hashrate de dedikleri gibi scale ederse.....
Tek yaptıkları şu anda geciktirme oyunları satamayacaklarını biliyorlar bu piyasada geciktiriyorlar...
senin dediğin hesapta 3070ti asla 13k nın üstünde olmaması lazım bu piyasada ama 14500den düşünce indirim diye paylaşılıyor.

senin dediğin hesapta 3070ti asla 13k nın üstünde olmaması lazım bu piyasada ama 14500den düşünce indirim diye paylaşılıyor.
non-ti olan 3070 satılamıyor bırakın o rakamları (12000-13000) 9000'e bile alan yok, ikinci el kart doldu taştı.
Sıfır a bakmayın iki üç tane dandik uyduruk firma tekeline almış burda artık kimi kazıklarsa, çok geç düşürüyorlar burdakiler piyasa sığ,

Bu arada o fiyata da 3070ti fırsat değil şimdi, hadi 4 ay önce deseydiniz belki...

Ben fiyatlandırma konusunda iyimserim açıkcası. Miming olayının bitişi ve 2. Eldeki kart çöplüğünden dolayı çok yüksek fiyatlar beklemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,140
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri