Gigabyte Markası nasıl ?

Mahmutgll

80+
Reaksiyon skoru
21

Gigabyte ,Asus , msi kartalları arasında fark var mı varsa nelerdir ?​

Gigabyte'ı MSI'dan daha kaliteli buluyorum ekran kartı konusunda. anakart konusunda Asus bence ikisinden de iyi. (TAMAMEN ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR. SÖYLEDİĞİM HER ŞEY ÖZNELDİR. LİNÇ ETMEYİNİZ.)

Modele göre değişir markaya göre değil.

Gigabyte'ı MSI'dan daha kaliteli buluyorum ekran kartı konusunda. anakart konusunda Asus bence ikisinden de iyi. (TAMAMEN ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR. SÖYLEDİĞİM HER ŞEY ÖZNELDİR. LİNÇ ETMEYİNİZ.)
bence gigabyte ucuza kaçan bi marka şu anda kullandığım ekran kartında bi backplate yok ve ısınma veya tozlannma problemleriyle brlikte tozu temizlemeye çalışırken lehimlere zarar verme olasılığım var . 1650tuf dada backplate var yani düşün o ekran kartı için bile asus koymuş ama gigabyte koymamış.
ekran kartı (kötüden iyiye) Gigabyte/msi=asus
anakart bence hepsi iyi
diğer bileşenler Gigabyte/asus/ msi
burda gigabyte'ın türkiyeye az ürün getirdiği için koydum ama kendi 3yıl garanti sistemleri ve windforce ile kurtarabilirler

gigabyte rtx 2060 windforce rev 1 hariç kaliteli markadır. MSI'ında kötü bir kaç modeli var. Genel olarak bazı hataları ile beraber iyi ve kaliteli markalardır.

Asus, Msi, Gigabyte top seviye üreticilerdendir bu markalardan uyguna bulunduğunda gözünüz kapalı alabilirsiniz, Ancak marka içinde de çeşitli sınıflandırmalar var bu sınıflandırmalar ilgili kartın kalitesini de belirler (Soğutma, Oc Kabiliyeti, Bileşen Kalitesi, Tasarım vs.)

Asus'un Phoenix, Dual, Strix,
Msi'ın Aero, Ventus, Gaming x-z, Suprım
Gigabyte'ın Eagle, Gaming, Vision, Aorus,

En tepe kartlar maks kalite dayanıklılık sağlar en basitinden örnek Aorus RTX 3060, 3060 kartlar arasında tier listesinde en tepe noktadadır bu kart sıkı durun full yükte (stres testinde) 50 derecede çalışıyor yani bu inanılmaz bir rakam oyunlarda ise 54-55 derecelerde bizzat deneyimledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,536
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri