Valla 24mbpsden geçtim ben de sizdenim. Şöyle bir şey bırakayım. Steamde 60ı geçmedi neden emin değilim.Seni döverim.
Sen ne atar yapıyorsun sen hayırdır!!bize ne senin internetinin yavaş olmasından adamın 1k alması gerkirken 100 alması sorun tabi sen 50mbps alıp 5mbps kullansan sevinir misin
sana hayırdır asıl adam aldığı şeyin %10unu alıyor 100mbps fazla olsun az olsun adam onun 10 kat fazlasına para ödüyorSen ne atar yapıyorsun sen hayırdır!!
Adamin aldığı 100 dowland 95 Upload buna da yavaş demek de ne bilim.
Yani cogu oyunu 95 Upload ile sikintisiz gecikmesiz oynarsın.
Ve adamın verdiği para 100₺ şimdi ben bu jdr verio de yine böyle bir internet alsam sevincden havaya ucardim.
Kalmışsın boş boş internetin yavaş sana ne boş boş konusuyon yav
bizede gelecek sabırla bekliyoruz :/. Ankara ekibi bir tık hızlansa keşke1000Mbps gigafiber kullanıyorum. 1 saat önce 800 mbps alırken şimdi çok düştü neden olabilir?
Sabitlenmiş gibi 94.7yi geçmiyor
Şimdi kalksa aylık 700-800 lira para odese anlarım.sana hayırdır asıl adam aldığı şeyin %10unu alıyor 100mbps fazla olsun az olsun adam onun 10 kat fazlasına para ödüyor
Kablon anakartın modemin olabilir bunlara bak desteklediği hızlaraArkadaşlar bir şey diyeceğim benimde GigaFiber Lan ile bağlayınca bile 300 mbps geçmiyor nedeni ne olabilir.
İnşallah gelir hocam. Dün 20gbyi 2dkda indirince şok oldum benbizede gelecek sabırla bekliyoruz :/. Ankara ekibi bir tık hızlansa keşke
Her şey karşılıyor yani bir Laptop, imza da ki laptop. Aslında bir sorun çıkmaması lazım.Kablon anakartın modemin olabilir bunlara bak desteklediği hızlara
O zaman bilemicem hocam ben 900 civarı alıyorum şu anHer şey karşılıyor yani bir Laptop, imza da ki laptop. Aslında bir sorun çıkmaması lazım.
isminin babapro21 olmasına bakıp sana daha fazla yazmayacağım gerçekten forum yaş sınır bekliyoruzŞimdi kalksa aylık 700-800 lira para odese anlarım.
Adam aylık 100 lira ödüyor bi zahmet yani!!
Sen kimsin lan bana atar yapiyon!!
Hayır sorun yok@stereohearts sende sorun varmı