Telefon ayarlarından Hesaplar kısmından senin dışındaki Google hesabını kullanmıyorsan kaldırabilirsin.merhaba arkadaşlar.
google hesabıma giriş yapıyorum youtube ekranında başka kişinin e postası çıkıyor.
şimdi youtube dan o farklı e postanın oturumunu kapatıyorum ama tekrar kendi e-postama girdiğimde yine o karşıma çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim. @Emmree
Yeni sekme aç. Oradan Google hesabına tıklayıp çıkış yap. Sonraki gelen ekranda devam et butonuna tıkla. Hesabı Kaldır bölümü gelecek. Oradan kullanmadığın hesabı kaldır.PC için knk
Sağ üstte (kapatma düğmesinin sol çarprazında) kişi butonu var hocam. Oradan bastığın zaman Ayarlar simgesi gibi diğer Profiller olacak. Orada ki tüm profillere sağ tıklayıp kaldır de. Bir de bunu dene bakalım.Maalesef olmuyor kral ben de çözemedim
Ordan kaldırmıştım zaten de yine baktım görünmüyor başka hesapSağ üstte (kapatma düğmesinin sol çarprazında) kişi butonu var hocam. Oradan bastığın zaman Ayarlar simgesi gibi diğer Profiller olacak. Orada ki tüm profillere sağ tıklayıp kaldır de. Bir de bunu dene bakalım.
Oradaki tüm hesapları sil. Sonradan tekrardan oturum açıp öyle dene. Tüm hesaplar kalkınca diğer oturum açma seçeneklerininde gitmesi gerek.Ordan kaldırmıştım zaten de yine baktım görünmüyor başka hesap
YouTube a girince hesap değiştir var ordan değiştirdim.ama hesabı kaldıramıyorum
Senkronizasyon kaynaklı bir sorun olabilir. Daha önce hiç başıma gelmedi.knk yeni pc ye geeçtim da-c sistem geldi kurdum.
windows kurdum hiçbir dosya aktarmadım.
chrom u indirdim sadece mail yolu ile chroma giriş yaptım.
youtube a girip bir şarkı açmak istediğimde baktım ki başka birisinin hesabı açık anlamadım.
Knk çözdüm sonundaSenkronizasyon kaynaklı bir sorun olabilir. Daha önce hiç başıma gelmedi.