The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,258
Bir adam perde arkasında mastür yapıyordu ben camdan bakarken perdeyi kapat görmesinler dedi
Adam kabusunda bile Mercedes'e biniyorKabusumda mercedes araba vardı arabayla gidiyoduk timsahların üstünden zıplayarak geçmiştik birden 2 tane mercedes kukla gördüm (çorap) sonra da aniden uyandım; neden böyle bir kabus gördüm bilmiyorum.
zamanında çok fazla dbd izliyodum ondan sonra dbd nin içerisindeydim ve bi bazanın arkasında saklanıyodum annemde ordan bana beslenmemi vermeye çalışıyodu alsana filan diyodu cidden böyle bişey gördümRıza baba gibi ölüyodum hareket edemiyodum neden hareket edemediğimi sonradan anladım yorgan tüm vücudumu sarmış çünkü
Mercedes banaAdam kabusunda bile Mercedes'e biniyor![]()
Fazla anime izlemişsiniz hocamen saçma rüyayı dün gördüm evde hediye katanam var gerçek japonlarla savaştayken adamın biri kamyonetten zıplayıp ellerimi ayaklarımı bilekten kesiyordu ama düşmeyi unutuyorlardı el ve ayaklarım ardından diktirmek için ambulansı aradım aynı ellerle ve doktora giderken ayaklarımın çalıştığını farkettim rüyada bile vvtf dedim![]()