Görseldeki ekran kartı modeli nedir ?

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
Radeon yazıyor arka plakada .
3060ti asus diye alacağım..
Bir terslik var mı ?
Birde hiç sökğlmedi dedi bana arka plakadaki vidaların 2sinde kağıt var. İlk defa görüyorum. Yorumlarınız nedir ?

Ekler

• 1000027507.webp
    1000027507.webp
    644 KB · Hit: 46
Radeon amd ürünü nvidia tarafına bir kart üretmesi mümkün değil. Ya ilan sahibi resmi hatalı yükledi ya bilgileri yanlış girdi ya da dolandırıcı. Fotoğraftaki ürün 3060ti olamaz

Bir terslik var mı ?
Birde hiç sökğlmedi dedi bana arka plakadaki vidaların 2sinde kağıt var. İlk defa görüyorum. Yorumlarınız nedir ?
ne 3060ti ne de asus hocam bu amd ekran kartı sapphire pulse modeli

Radeon amd ürünü nvidia tarafına bir kart üretmesi mümkün değil. Ya ilan sahibi resmi hatalı yükledi ya bilgileri yanlış girdi ya da dolandırıcı. Fotoğraftaki ürün 3060ti olamaz
Zaren şahıs değil. Dükkanı olan birisi . Tatildeyim diyor eleman var dlyor gidip bakabilirsin diyor. Almaktan vazgeçtim

Bir terslik var mı ?
Sapphire pulse RX6600 Hocam bu arkadaşımda var ordan biliyorum.

sapphire pulse ama hangi kart olduğunu anlamak böyle zor. 3060 ti falan değil bu arada öyle diyorsa alma. Sapphire nvidia ile çalışmıyor.
Bu rx 6500xt veya rx 6600

Doğru resmş attı. Sizce bu ekran kartı daha önce açılmıl mıdır ? Vidanın üstünse tornavşda izi var sanki

Ekler

• 1000027517.webp
    1000027517.webp
    594.6 KB · Hit: 20
Doğru resmş attı. Sizce bu ekran kartı daha önce açılmıl mıdır ? Vidanın üstünse tornavşda izi var sanki
Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla vidanın üstünde tornavida izi var sanki çizik toz vs değilse garanti stickerını geri yapıştırmak zor değil internette bile satıyorlar. Çok güvenilir bir yer değilse ki büyük olmayan dükkanların çoğunda mining görmüş içi açılmış işlem görmüş vs kartlar satılıyor o yüzden pek tavsiye etmem almanızı

Evde bilgisayar kasasından söküp satan çok bireysel satıcı var. Bilgisayarcılar yerine o tarz ilanlar bulup almak daha sağlıklı olacaktır. En azından mining rigden çıkma olasılığı epey düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,172
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri