İce Wizard
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
Astigmat herkes de var.gözüne dikkat edersen numara düşer etmezsen astigmata kadar yolu var
Astigmat herkes de var.gözüne dikkat edersen numara düşer etmezsen astigmata kadar yolu var
Astigmat var ki zaten şuan -1.50 Hafif Orta Astigmat diye geçiyor.gözüne dikkat edersen numara düşer etmezsen astigmata kadar yolu var
Yapay zeka ile vs iyice araştırınca sanırım normal oluyor hocam.Hocam benim yaptırdığım okadar da yüksek fonksiyonlu olanlarda degildi ortaydı sanırım paketi çerçeve zaten 950 mi öyle bişeydi en etkileyen cam oldu
Hocam bende öyle biliyordum ama şasırsın, son gittiğim Doktor (farklı bir doktora gitmiştim) Daha erken dedi (23 yasındayım), Her zamanki gittiğim Doktorumda bi okul bitsin dedi (Sanırsam okul bitince çizdiririz demek istedi)21 den sonra mı ne ilerlemiyi kesiyor hatta bu göz felan çiziliyor ya 21 yaşından altında yapılması önerilmiyor diye biliyoruö
Bende de sol 2.5 sağ 2.25 astigmat var, Son ölcümde sanırsam oda arttı 0.25Astigmat var ki zaten şuan -1.50 Hafif Orta Astigmat diye geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapay zeka ile vs iyice araştırınca sanırım normal oluyor hocam.
Lens Progresif veya bifokal lensler: bunlardan biri takıldı.
Malzeme ve kaplamalar olarak Polikarbonat lensler kullanıldı. Çizilmez UV Koruma ve 3. Son Seviye korumalı mavi ışık koruması takıldı Çerçeve sadece 2-3K arasıydı zaten. Yansıma önleyici var mı bilmiyorum bunlar aklımda kalsın yarın bakcaz artık.
Astigmat numarası aşırı artmazsa büyük bir sıkıntı olmuyor ama gözlüğün ile numaran arasındaki makas açılırsa, o zaman baş ağrısı yapabiliyor.Hocam bende öyle biliyordum ama şasırsın, son gittiğim Doktor (farklı bir doktora gitmiştim) Daha erken dedi (23 yasındayım), Her zamanki gittiğim Doktorumda bi okul bitsin dedi (Sanırsam okul bitince çizdiririz demek istedi)
Bende de sol 2.5 sağ 2.25 astigmat var, Son ölcümde sanırsam oda arttı 0.25
hocam lens denemedim bile korkutuyor göze felan yapışırsa diyeAstigmat var ki zaten şuan -1.50 Hafif Orta Astigmat diye geçiyor.
Yapay zeka ile vs iyice araştırınca sanırım normal oluyor hocam.
Lens Progresif veya bifokal lensler: bunlardan biri takıldı.
Malzeme ve kaplamalar olarak Polikarbonat lensler kullanıldı. Çizilmez UV Koruma ve 3. Son Seviye korumalı mavi ışık koruması takıldı Çerçeve sadece 2-3K arasıydı zaten. Yansıma önleyici var mı bilmiyorum bunlar aklımda kalsın yarın bakcaz artık.
Sadece PC ile kullanıyorum gözlükü kuruluk vs yapmasın korusun gözü diye hiç alışamam çünkü dışarda vs tipi bozuyorCamı standart, çerçeve de iş görecek düzeyde bir şeyse 10 bin TL çok. Onun yerine teleskop yaptırırsın. Astigmat bende var. Ne yaparsan yap ilerliyor. Benim sadık yarim gözlüğüm şu an.
Çok yüksek olunca doktorlar genellikle ameliyat öneriyor tabi belli bi yaştan sonraDostlar bu konudan bağımsız ilerlerse tek çözüm ameliyat mı?
Başka bir çözümü var mı yaniÇok yüksek olunca doktorlar genellikle ameliyat öneriyor tabi belli bi yaştan sonra