Neler Yeni

Göz Ölçüm Sonucum Nasıl?

gözüne dikkat edersen numara düşer etmezsen astigmata kadar yolu var
Astigmat var ki zaten şuan -1.50 Hafif Orta Astigmat diye geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim yaptırdığım okadar da yüksek fonksiyonlu olanlarda degildi ortaydı sanırım paketi çerçeve zaten 950 mi öyle bişeydi en etkileyen cam oldu
Yapay zeka ile vs iyice araştırınca sanırım normal oluyor hocam.
Lens Progresif veya bifokal lensler: bunlardan biri takıldı.
Malzeme ve kaplamalar olarak Polikarbonat lensler kullanıldı. Çizilmez UV Koruma ve 3. Son Seviye korumalı mavi ışık koruması takıldı Çerçeve sadece 2-3K arasıydı zaten. Yansıma önleyici var mı bilmiyorum bunlar aklımda kalsın yarın bakcaz artık.

Ekler

• göz2.PNG
    göz2.PNG
    70.7 KB · Hit: 16
Son düzenleme:
21 den sonra mı ne ilerlemiyi kesiyor hatta bu göz felan çiziliyor ya 21 yaşından altında yapılması önerilmiyor diye biliyoruö
Hocam bende öyle biliyordum ama şasırsın, son gittiğim Doktor (farklı bir doktora gitmiştim) Daha erken dedi (23 yasındayım), Her zamanki gittiğim Doktorumda bi okul bitsin dedi (Sanırsam okul bitince çizdiririz demek istedi)

Malzeme ve kaplamalar olarak Polikarbonat lensler kullanıldı. Çizilmez UV Koruma ve 3. Son Seviye korumalı mavi ışık koruması takıldı Çerçeve sadece 2-3K arasıydı zaten. Yansıma önleyici var mı bilmiyorum bunlar aklımda kalsın yarın bakcaz artık.
Bende de sol 2.5 sağ 2.25 astigmat var, Son ölcümde sanırsam oda arttı 0.25

Hocam bende öyle biliyordum ama şasırsın, son gittiğim Doktor (farklı bir doktora gitmiştim) Daha erken dedi (23 yasındayım), Her zamanki gittiğim Doktorumda bi okul bitsin dedi (Sanırsam okul bitince çizdiririz demek istedi)

Bende de sol 2.5 sağ 2.25 astigmat var, Son ölcümde sanırsam oda arttı 0.25
Astigmat numarası aşırı artmazsa büyük bir sıkıntı olmuyor ama gözlüğün ile numaran arasındaki makas açılırsa, o zaman baş ağrısı yapabiliyor.

hocam lens denemedim bile korkutuyor göze felan yapışırsa diye

Camı standart, çerçeve de iş görecek düzeyde bir şeyse 10 bin TL çok. Onun yerine teleskop yaptırırsın. Astigmat bende var. Ne yaparsan yap ilerliyor. Benim sadık yarim gözlüğüm şu an.

Gözlüklerde inanılmaz kâr oranı var.
10Bin tl dediği gözlüğün maliyeti 1/1.5k belki. Zaten çok uçuk fiyat söylemiş.

Gözlük alırken pazarlık yapmaktan çekinme ne fiyat verirlerse yarısından başla pazarlığa

Dostlar bu konudan bağımsız ilerlerse tek çözüm ameliyat mı?

Camı standart, çerçeve de iş görecek düzeyde bir şeyse 10 bin TL çok. Onun yerine teleskop yaptırırsın. Astigmat bende var. Ne yaparsan yap ilerliyor. Benim sadık yarim gözlüğüm şu an.
Sadece PC ile kullanıyorum gözlükü kuruluk vs yapmasın korusun gözü diye hiç alışamam çünkü dışarda vs tipi bozuyor
sol göz altımda çizgiler çıktı zaten bu gözlük taktıktan sonra olmaya başladı o iz kalıcımıdır?

sağ gözünde 0.50 miyop 1.50 astigmat
sol gözünde 0.25 miyop 0.50 astigmat var
sağ gözdeki astigmat sıkıntı onun dışında gözlerini karanlıkta ekran ışığına maruz bırakma ekran süreni azalt miyop derecesi ilerler yoksa
benim biri 2.25(muhtemelen artmış) birisi de 2.50 idi galiba.. ve derecem artmış hafif bulanık görüyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,151
Üyeler
173,140
Son üye
Kadolog231
Geri