Neler Yeni

GTA 4 almaya değermi

omerfrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer Faruk Keleş
Var vram hatasini ve gorunmeyen grafikleri acabiliyor bulursam hemen atiyorum bekleyin cunku hd200le orta grafiklerde bitirdim oyunu zamaninda
değmez diyosanız cracklı indiriyimmi oynatırsa çünkü gta vc bitirdim bi gta oyunu olsa sıkıntısız oynaya biliceğim güzel olur karantinada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu bole oynicaksin buyuk ihtimal o yuzden kod yazican bekle aticam cikmiyor webte
bu ne mc deki hileye benziyo :)

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı

omerfrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ömer Faruk Keleş
Dostum burada Alıntıyı görüntüle çıkarmaya gelmedim oyunu al dene kontrolleri bir değişik çok savundukları senaryolarını ben çok sevmiyorum dost kayaoğlu ile tekrar izledim çok aman aman bir özelliği yok vice city ve san andreası bitirmeni öneririm hatta gta 3 ile başlayarak serinin evrimini görebilirsin çok isterim dersen al bak iade edersin 5 saati geçirmeden ama beğenmezsen hızlı iade etki sanada paran 24 saat içinde dönsün
ben gta 3 ü 2 kez bitirdim boyutu az diye 64 gb yer var bana yaklaşık 2 güne patlar oynarsın o pc ile diyosanız alıcam çünkü şu an 2 tane oyun silmem gerekir

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
değmez diyosanız cracklı indiriyimmi oynatırsa çünkü gta vc bitirdim bi gta oyunu olsa sıkıntısız oynaya biliceğim güzel olur karantinada
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ne mc deki hileye benziyo :)
Knk sistem optimizasyondan ve vramden oyunu oynamana izin vermez ise yahut actiginda oyun oynancak gibi deilse bunu yukle

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam