BaşaramadıkAbi 80+ Platinum Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 11,152 En İyi Cevap 1 1 Aralık 2020 #40 omerfrk yazmış: knk bu ssd deil 50 mb okuma ssd mi olur belediye bizle blulur geçiyo gibi | inş banlanmam Devamı için tıklayın... cidden ya ssd kötü.
omerfrk yazmış: knk bu ssd deil 50 mb okuma ssd mi olur belediye bizle blulur geçiyo gibi | inş banlanmam Devamı için tıklayın... cidden ya ssd kötü.
OdinSonThoR 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 7,374 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,326 Konum İstanbul, Üsküdar İsim Cemal Faruk Koçak 1 Aralık 2020 #41 Barış Yalçın yazmış: Hangi ayarı değiştireceğiz? Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Aralık 2020 Öyle oluyor mu? 55 dakika oynadım daha ben ama oyunu dün akşam aldım. Devamı için tıklayın... evet dur sana taktiği söylicem ben öyle öyle çok yaptım
Barış Yalçın yazmış: Hangi ayarı değiştireceğiz? Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Aralık 2020 Öyle oluyor mu? 55 dakika oynadım daha ben ama oyunu dün akşam aldım. Devamı için tıklayın... evet dur sana taktiği söylicem ben öyle öyle çok yaptım