Atakan Çertmek
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Merhabalar bilgisayardan pek anlamam ama gta 5 açacak 7.500 civarı monitör dahil pc öneriniz varsa yazarsanız sevinieim 
Knk zor. Bence DA sistemi bekle. Bu fiyatta çıkabilir.Merhabalar bilgisayardan pek anlamam ama gta 5 açacak 7.500 civarı monitör dahil pc öneriniz varsa yazarsanız sevinieim![]()
Neyi zor ? 2. el olarak sarı siteden bulunabilir, rx550 bile olsa en kötü 40 fps oynar low ayarlarda.Knk zor. Bence DA sistemi bekle. Bu fiyatta çıkabilir.
ikinci el bence o paraya on numara 2.el sistemler varMerhabalar bilgisayardan pek anlamam ama gta 5 açacak 7.500 civarı monitör dahil pc öneriniz varsa yazarsanız sevinieim![]()
Ben beklemeni tavsiye ediyorum. Sıfır bulman daha iyidir.Merhabalar bilgisayardan pek anlamam ama gta 5 açacak 7.500 civarı monitör dahil pc öneriniz varsa yazarsanız sevinieim![]()
bilginiz ve hafif merakınız varsa tek tek parça alıp toplarsanız 7500tlye bırak gta 5i bannerlord vs açan sistem bile toplanabilir, 2.el olarak gözüm yok ve uğraşamam derseniz bekleyebilirsiniz monitörsüz 7500-8000e sistemler gelecektir yaz ortalarında.Merhabalar bilgisayardan pek anlamam ama gta 5 açacak 7.500 civarı monitör dahil pc öneriniz varsa yazarsanız sevinieim![]()
10k civarında çıkar mı diye soran biriyle kafa bulmuştu Abdullah abi, bence imkansız bu fiyat bandında çıkması.Knk zor. Bence DA sistemi bekle. Bu fiyatta çıkabilir.
bencede imkansız gibi ama sorim dedim10k civarında çıkar mı diye soran biriyle kafa bulmuştu Abdullah abi, bence imkansız bu fiyat bandında çıkması.
Bu fiyata 0 alacağın sistemden hayır gelmez üstüne üstlük 7500 e monitör dahilmis direkt 2. El bakmaya başla.2. almaya çalıştım fakat gelmedi 5.500'e aldım fakat göndermedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bencede imkansız gibi ama sorim dedim