Neler Yeni

GTA 6 ps4'e gelir mi?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben pek sanmıyorum.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Çıkacağını düşünüyorum. Rockstar PS4'e GTA 6 çıkartmazsa, GTA 5 kadar satamaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İmkansız. GTA 6'nın grafiklerini bilmiyoruz ama PS4'ün kaldıracağını hiç zannetmiyorum. Oyun direk yeni nesil çıkacak.

TheFaLcoN

80+ Bronze
İmkansız. GTA 6'nın grafiklerini bilmiyoruz ama PS4'ün kaldıracağını hiç zannetmiyorum. Oyun direk yeni nesil çıkacak.
Çok bir şey beklemeyin diyorlar diye bi açıklama duydum sanki rockstardan. Çok da manyak grafik olmayacak sanırım. PS4 kaldırır bence.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok bir şey beklemeyin diyorlar diye bi açıklama duydum sanki rockstardan. Çok da manyak grafik olmayacak sanırım. PS4 kaldırır bence.
Hocam şu ana kadar Rockstar GTA 6 ile ilgili en ufak "resmi" açıklama yapmadı. Yani söyleyen her şey bir söylenti. Yani Rockstar öyle bir açıklama falan yapmadı.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Hocam şu ana kadar Rockstar GTA 6 ile ilgili en ufak "resmi" açıklama yapmadı. Yani söyleyen her şey bir söylenti. Yani Rockstar öyle bir açıklama falan yapmadı.
Bir resmi sitede gördüm diye hatırlıyorum ama. Doğrudur rockstardan resmi açıklama yoksa bir şey diyemeyiz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şöyle yapabilirler. PS4 de grafikleri düşürülmüş halde gelebilir. Ama ekstra uğraş gerekiyor. Rockstar uğraşır mi bilemeyiz. Ben geleceğini yine de zannetmiyorum. Oyuna en az iki sene var. 2 sene sonra PS4 grafikerinde bir oyunla karşılaşırsa Rockstar ciddi nuke yer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir resmi sitede gördüm diye hatırlıyorum ama. Doğrudur rockstardan resmi açıklama yoksa bir şey diyemeyiz.
Kaynak verebilir misin ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar sizce gta 6 ps4 e çıkar mı ?
hocam şimdi sana bir soru soracağım
110 milyon satmış alete çıkartmamak kfr olur birde altı okumaya vaktin varsa oku
Sen oyun geliştiriyorsun platformları araştırıyorsun bakıyorsun oyununa bundan şu kadar kar etmem gerek fiyatını belirliyorsun şu adet satmam gerek diyorsun bu oyunu oynatabilecek en düşük donanıma bakıyosun hem en düşük hemde en güçlü donanım olabilecek bir platform var sen oyunun minimum özelliklerini ps4 e göre yapman gerek 110 nilyon kullanıcıdı ps4 var ilk çıkması gerek yer ps5 ama ps4 ede hızlı gelmesi gerek oyuncular bekliyor çünkü sen şimdi bu oyunu ilk hangi platforma çıkarırsın çoğunluk ps5-ps4 arası gider biri en yeni konsola çıksınder biride elimde bu vasr 110 milyon satmış der ben şahsen garanti olsun zaten bunlar alır bu oyunu diye ps4 e çıkarırım garanti çıkar

TheFaLcoN

80+ Bronze
Şöyle yapabilirler. PS4 de grafikleri düşürülmüş halde gelebilir. Ama ekstra uğraş gerekiyor. Rockstar uğraşır mi bilemeyiz. Ben geleceğini yine de zannetmiyorum. Oyuna en az iki sene var. 2 sene sonra PS4 grafikerinde bir oyunla karşılaşırsa Rockstar ciddi nuke yer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaynak verebilir misin ?
Bende öyle düşünüyorum zaten GTA 6 grafikleri dehşet bir şey olacağına rockstar bunu başarıcaktır zaten. Gta 5 2013 te bile o kadar sağlam yapılmış ki hala bir sürü yeni oyunlara taş çıkarıyor. Ya çok oldu hatırlamıyorum kaynağı Onedio falan olması lazım herhalde ama dediğim gibi sadece bi aklıma geldi.

Top Bottom