Çok bir şey beklemeyin diyorlar diye bi açıklama duydum sanki rockstardan. Çok da manyak grafik olmayacak sanırım. PS4 kaldırır bence.İmkansız. GTA 6'nın grafiklerini bilmiyoruz ama PS4'ün kaldıracağını hiç zannetmiyorum. Oyun direk yeni nesil çıkacak.
Hocam şu ana kadar Rockstar GTA 6 ile ilgili en ufak "resmi" açıklama yapmadı. Yani söyleyen her şey bir söylenti. Yani Rockstar öyle bir açıklama falan yapmadı.Çok bir şey beklemeyin diyorlar diye bi açıklama duydum sanki rockstardan. Çok da manyak grafik olmayacak sanırım. PS4 kaldırır bence.
Bir resmi sitede gördüm diye hatırlıyorum ama. Doğrudur rockstardan resmi açıklama yoksa bir şey diyemeyiz.Hocam şu ana kadar Rockstar GTA 6 ile ilgili en ufak "resmi" açıklama yapmadı. Yani söyleyen her şey bir söylenti. Yani Rockstar öyle bir açıklama falan yapmadı.
Kaynak verebilir misin ?Bir resmi sitede gördüm diye hatırlıyorum ama. Doğrudur rockstardan resmi açıklama yoksa bir şey diyemeyiz.
hocam şimdi sana bir soru soracağımArkadaşlar sizce gta 6 ps4 e çıkar mı ?
Bende öyle düşünüyorum zaten GTA 6 grafikleri dehşet bir şey olacağına rockstar bunu başarıcaktır zaten. Gta 5 2013 te bile o kadar sağlam yapılmış ki hala bir sürü yeni oyunlara taş çıkarıyor. Ya çok oldu hatırlamıyorum kaynağı Onedio falan olması lazım herhalde ama dediğim gibi sadece bi aklıma geldi.Şöyle yapabilirler. PS4 de grafikleri düşürülmüş halde gelebilir. Ama ekstra uğraş gerekiyor. Rockstar uğraşır mi bilemeyiz. Ben geleceğini yine de zannetmiyorum. Oyuna en az iki sene var. 2 sene sonra PS4 grafikerinde bir oyunla karşılaşırsa Rockstar ciddi nuke yer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaynak verebilir misin ?