oyunbilgisi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Hayırlı olsun hocam bende kasa toplamayı düşünüyorum askerden gelinceValla rx 7900 gre aldım sırf sunun için 2K monitör birde
Hayırlı olsun hocam bende kasa toplamayı düşünüyorum askerden gelinceValla rx 7900 gre aldım sırf sunun için 2K monitör birde
Reis aldın iyi yaptında PC ye çıkması çok çok uzun sürecek bekleseydin keşke.Valla rx 7900 gre aldım sırf sunun için 2K monitör birde
Keşke türkçe yama destekli çıksa ve pc ye aynı anda gelseOyun grafikleri zaten harika olacak onda hemfikiriz ben daha çok oyunun içindeki mekanikleri , etkinlikler vs merak ediyorum özellikle Online kısmını.
telefondaki vegas crime simulatör gibi olmuşBunun kaynağı ne hocam Blender mı
fake duruyo la hem de rezalet bir fake
Benim bu oyunu ultra ayarlarda takılmadan,türkçe bir şekilde ve pc de oynayacağım tarih tahmini 26.03.2027Bu oyun çıkarsa 2026 veya 2027 de çıkar anca
dlss 3.0 la 40-50 fps oynasam yeterFake gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tahminimce 3070-6700XT falan yüksek +60 fps oynatması lazım
MÜKEMMEL![]()
Elimde satılık boğaz köprüsü var ölü bi' fiyat vermezseniz pazarlık olur.VAY BABAYIN
Oyun 2027 çıksa türk gençleri büyük ihtimalle 2037 de oynama fırsatını yakalarBenim bu oyunu ultra ayarlarda takılmadan,türkçe bir şekilde ve pc de oynayacağım tarih tahmini 26.03.2027
Çamur gibi kasa kasa oynama daha iyi en azından oynamadım dersin aga.dlss 3.0 la 40-50 fps oynasam yeter