2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,499
daha bikaç yılı var :/
Malesef fanmade abone sayısına bak Rockstar gibi bir firmanın 82k abonesi olurmuFanMade Değilse Bundan Çok Ümitliyim
Benim bahsetmek istediğim zaten diğer diller baskınlığını koymuşken neden onlara değil de, sadece arada bir kullanılan ingilizce kelimeye tepki gösteriliyor olmasıZaten yabancı dillerin etkisinde olan bir dile daha fazla yabancı kelime sokmak tamamen hatadır.
Aga heyecanlı heyecanlı okuyordum taaki 2024 tarihini görene kadar.Öncelikle İlk Easter Egg'den Bahsedeyim(Aslında Pek Easter Egg Değil Bilinçli Yapılmış bir şey) Google'a Grand Theft Auto VI Diye Arattığınızda Yayıncı/Geliştirici Rockstar Games Diye Sizi Üzerinde Grand Theft Auto VI Yazan Kapak Resmi Karşılıyor. (Easter Egg Bize Hawaii Havasını Andırıyor Sanki Bi Grand Theft Auto Vice City)
Yakan Tarihte GTA V Online Mod'da Yayınlanmış Olan Heist Görevinin İlgili Kapak Fotoğrafında Bi Koordinat Yazıyor, o Koordinat'ı Google Haritalar'da Arattığınızda Karşınızda ''VI'' Yazan Bir Yol Karşılıyor Çölün Ortasında
Alıntıyı görüntüle
Diğer Şüpheye Geçicek Olursak Reddit'e Bir Kullanıcının(Sözde Rockstar Editörü) Paylaştığı Fotoğrafa Göre GTA VI Haritası Bu Şekilde Olucakmış(Teori).
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleSon Olarak İse GTA V'i Google'da Oyun Eleştirmenlerinin Paylaştıkları Yazıya Göre Akrostiş Olarak Harfleri Sıralarsak Ortaya Bu Sonuç Çıkıyor
''GTA 6 LSVCLC''
Kendi Tahminimce GTA 6 Los Santos Vice City Yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Reddit'e GTA VI'nın çıkış tarihi tahminen: 2023 Nisan ve 2024 Mart aralığında olarak belirtilmiş.
Aynen bende öyle düşünüyorum.Ben çok uzun bekleyeceğimizi sanmıyorum. Rockstar işini tam yapan bir firma gibi geliyor hep bana. Büyük ihtimalle GTA 6 nın temelleri çoktan atılmıştır atılmasını geçtim çok büyük bir kısmı tamamlanmış bile olabilir. 1 seneye fragman veya yine bu şekilde bol bol teori göreceğimize inanıyorum. Teoriler oyunlara bişeyler sıkıştırma falan tam Rockstar games lik bir iş. Bu konu açıldıysa GTA 6 ile ilgili ufak ufak teoriler haberler gelmeye başlayacaktır.
Tamam o time. Give yabancı kelimeyi. What fark edecek ki?Benim bahsetmek istediğim zaten diğer diller baskınlığını koymuşken neden onlara değil de, sadece arada bir kullanılan ingilizce kelimeye tepki gösteriliyor olması
Şu şekilde kullanılsa, ve tepki gösterilse hiç bir şey demem desteklerim, bu aşırı abartıya kaçıyor. Ama arada sırada kullanılan 1 2 ingilizce kelime dert edilmemeliTamam o time. Give yabancı kelimeyi. What fark edecek ki?
Çok good oldu.
"GTA VI çıkıyor!" fakat bu forumda aydınlık tema kullanan insanlar da çıkıyor!
Lütfen gri ya da beyaz gibi açık renklerde yazmayın, okumakta biraz zorlandım.![]()