Yunus kerem
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
- Bütçe
- 6000
selamlar yakın tarihte ekran kartı alacağım ancak başlıktaki 3 model arasında takıldım. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur??
Rx 6600selamlar yakın tarihte ekran kartı alacağım ancak başlıktaki 3 model arasında takıldım. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur??
rx 6600selamlar yakın tarihte ekran kartı alacağım ancak başlıktaki 3 model arasında takıldım. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur??
%100 Rx6600 alselamlar yakın tarihte ekran kartı alacağım ancak başlıktaki 3 model arasında takıldım. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur??
çok teşekkür ederimBunların arasından AMD.
Nvidia 10K hatta 20K serisi artık güncel oyunlarda adını unuttuğum shader zımbırtısından dolayı yetersiz kalıyor.
Intel güncel kartında bile sürücü tarafında halen istenilen seviyede değil. Eski bir Intel kartı kesinlikle alınmaz.
haklısınız çok arada kalmıştım artık net bir kartta karar kıldım teşekkür ederimSürücü desteğinden ötürü kesinlikle AMD. 1.5 yıl RX 6600 kullandım. O dönem 400 saate yakın Warhammer 40K: Darktide, 270 küsür saat Dying Light 2 oynadım...Bunlar aklıma gelenler ve hiç bir sorun yaşamadım. Intel'in ekran kartı tarafındaki sürücü desteği maalesef zayıf epey. Macera aramıyorsanız hiç bulaşmayın Intel tarafına.