Video yu açmıştır sadece üstüne konuşuyordurHocam ayarları falan yapıyor çok senkronize konuşuyor ama nasıl ya?
Dediğim gibiHaqqus un oyun testi diye video açtığını görmüştüm yani ne kadar güvenilir bilemem .
inşallah saçma sapan bir sebeptendir de çözersin valla yoksa ekran kartın falan mı sorunlu anlamadımYok hocam 144Hz düşse bile bakıp ayarlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şey güncel hocam, amd driver ne yüklemeliyim. Acaba yenisi çıkmış mıdır? Amd radeon software’da görünmüyor çünkü.
Videoyu atar mısın merak ettimHaqqus un testlerine güvenme bir csgo testinde video açmıştı ve yakalandı da kesin video açmıştır.
Deneyeceğim çok sağolun.Ayarları ortaya çek MSAA gibi ayarları ise fulle.
Olabilir hocam.Video yu açmıştır sadece üstüne konuşuyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi
Bilgisayar başına yeni geçebildim hocam, müsait olduğumda bakacağım afterburner yüklüyorum şu an.kaç fps alıyorsun bir baksana
İnşallah hocam.inşallah saçma sapan bir sebeptendir de çözersin valla yoksa ekran kartın falan mı sorunlu anlamadım
Onu da deneyeceğim.Bu arada ayar yükselt PUBG optimizasyon özürlüsü bir oyun
Video youtube'da gezinirken denk geldi, iyi ki izlemişim. Gerçekten çok şaşırdım.Videoyu atar mısın merak ettim
Hocam technopatte kalınGTX 960 benden fazla fps alıyor.Bu nasıl konu başlığı?Foruma giresim gelmiyor.
banada atarsa merak ettimHatırlamıyorum ama @$ilent biliyor olabilir video yu