Psuya tam oturmuyor.Guc geliyor bir sıkıntı yok ama hafif oynatınca cızırtı gelip kapanıyor. @Emirhandkee PSU gamegaraj 650w
@crazyreign
Mesaj otomatik birleştirildi:
@crazyreign
Son düzenleme:
Monitörünkini denedim ondada aynı.Kablonun takıldığı soket sorunlu olabilir. Kablo sorunlu olabilir. Kabloyu değiştirip dene.
Soket arızalı sanırım. Servise gönderin derim. PSU bu risk almaya gelmez.Monitörünkini denedim ondada aynı.
Sokette sıkıntı yokmuş en fazla bu kadar giriyormuş hocam sağolun yardımınız için.Soket arızalı sanırım. Servise gönderin derim. PSU bu risk almaya gelmez.
Hafif bir oynama ile kapanmaması lazım aslında hala öyle mi?Sokette sıkıntı yokmuş en fazla bu kadar giriyormuş hocam sağolun yardımınız için.
Hala öyle ama biraz içine soktum oynamıyor.Hafif bir oynama ile kapanmaması lazım aslında hala öyle mi?
PSU soketi biraz öyle hocam iyice ittirmek gerekiyor. Kablonun sonuna kadar girmesi lazım.Hala öyle ama biraz içine soktum oynamıyor.
Zorlamak gerekiyor herhalde monitörde lak diye giriyor çıkmıyor çok cekmedikce ama psu öyle değil tık diye çıkıyor.PSU soketi biraz öyle hocam iyice ittirmek gerekiyor. Kablonun sonuna kadar girmesi lazım.
İşin özü sağlam takmak lazım.Zorlamak gerekiyor herhalde monitörde lak diye giriyor çıkmıyor çok cekmedikce ama psu öyle değil tık diye çıkıyor.
Yok be sağlamda olsa tutmuyor kasayada zarar vermektem korktuğum için el titriyor haliyle...İşin özü sağlam takmak lazım.![]()
Hayret durum bende öyle değil kolay kolay çıkmıyor. Tam olması gerektiği gibi.Yok be sağlamda olsa tutmuyor kasayada zarar vermektem korktuğum için el titriyor haliyle...