Neler Yeni

💳 Güncel Cashback Listesi Aralık 2024💳

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Doğukan Yazıcı
Anında yükleniyor. Para çekmeye gerek yok ki. Zaten her ay ödediğin miktar belli. Ben Youtube aile paketinin ücretini atıyorum. Cashback anında verdiği için diğerlerini de ödemiş oluyor.
Doğru hocam ben de öyle kullanıyorum ama yine de dezavantaj diye değerlendirmek istedim. Sipaydan ilerleyeceğim sanırım, taminin %50 iken sipay %60 ayrıca hazirana kadar sürüyormuş. Teşekkür ettim.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Doğru hocam ben de öyle kullanıyorum ama yine de dezavantaj diye değerlendirmek istedim. Sipaydan ilerleyeceğim sanırım, taminin %50 iken sipay %60 ayrıca hazirana kadar sürüyormuş. Teşekkür ettim.
Ben bu uygulamaların neredeyse hepsini kullandım. Paycell, Uption vs. bir problem olduğunda müşteri hizmetleriyle çok uğraşıyorsun. Sipay aşırı derecede pratik. Sadece Sipay kullanın pişman olmazsınız.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,208
İsim
Oğuz Oğuz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Liste için teşekkürler ancak cashback limitleri çok düşük. Nays ilk zamanlarında güzeldi ancak şuan sakız parası için şu uygulamaları kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Doğukan Yazıcı
Anında yükleniyor. Para çekmeye gerek yok ki. Zaten her ay ödediğin miktar belli. Ben Youtube aile paketinin ücretini atıyorum. Cashback anında verdiği için diğerlerini de ödemiş oluyor.
Play Store' daki 2.9 yıldızın sebebi nedir nasıl başarmışlar bu kadar kötü puan almayı, bir sorun mu var acaba son zamanlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Liste için teşekkürler ancak cashback limitleri çok düşük. Nays ilk zamanlarında güzeldi ancak şuan sakız parası için şu uygulamaları kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ben de ilk çktığından beri kullanıyordum, 3 4 aydır elimi sürmedim nerdeyse. İstediği kullanıcıyı çekti, kartları dağıttı sonuçta bizle işi bitti herhalde :/ Sipay da bir yere kadar dayanır herhalde, hangisi uygunsa ona geçeceğiz işimiz bu :)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Play Store' daki 2.9 yıldızın sebebi nedir nasıl başarmışlar bu kadar kötü puan almayı, bir sorun mu var acaba son zamanlarda
Onu bilemiyorum. Ben 2023'ün başlarında kullanmaya başladım. Sadece 3 ay önce prime ücretini 2 kez çekti. Oda amazondan kaynaklı bir problemmiş. 10 dakika sonra 1 tanesi kendiliğinden iade oldu. Başka da hiçbir problem yaşamadım.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Doğukan Yazıcı
Onu bilemiyorum. Ben 2023'ün başlarında kullanmaya başladım. Sadece 3 ay önce prime ücretini 2 kez çekti. Oda amazondan kaynaklı bir problemmiş. 10 dakika sonra 1 tanesi kendiliğinden iade oldu. Başka da hiçbir problem yaşamadım.
Teşekkür ettim, şimdi oluşturdum hesabı deneyelim bakalım nasılmış. Kart şart mıydı bu arada yoksa direkt dijitalde de çalışıyor mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,208
İsim
Oğuz Oğuz
Sipay kötü durmuyor.
Biz yt premium aile için kullanıyoruz.
Bu ay 160 çekti 90 küsur iade verdi. 70 liraya geliyor bize.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkür ettim, şimdi oluşturdum hesabı deneyelim bakalım nasılmış. Kart şart mıydı bu arada yoksa direkt dijitalde de çalışıyor mu?
Ben çok fazla kart oluyor diye fiziksel kart hiç talep etmedim. Hep sanal kart üzerinden ödemeleri yapıyorum.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Doğukan Yazıcı
Ben çok fazla kart oluyor diye fiziksel kart hiç talep etmedim. Hep sanal kart üzerinden ödemeleri yapıyorum.
Dünyanın en şanssız insanıyım, Netgsm' e sipaydan sms gelmiyormuş entegrasyon yokmuş. İnanılır gibi değil haha. Yok mudur acaba çözme yolu ya çok kötü oldu :/

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,208
İsim
Oğuz Oğuz
Dünyanın en şanssız insanıyım, Netgsm' e sipaydan sms gelmiyormuş entegrasyon yokmuş. İnanılır gibi değil haha. Yok mudur acaba çözme yolu ya çok kötü oldu :/
Annen veya baban netgsm de değilse onların adına aç.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Sipay kampanyalarından yararlanmak için hesabı yükseltmeye gerek var mı? Ayrıca Kredi/Banka kartı ile para yüklerken ne kadar komisyon alıyor bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom