- Reaksiyon skoru
- 19
başlıkta belirttiğim günlük kullandığım rx5600xt kartlı bilgisayarımı kullanmıyorken mining icin ayırsam bana ne zararı olur elektrik faturası dışında oc yapmicam
bilgisayarım 7/24 açık zaten günlük işlerimi yaparken arkada lolminer açık olsa işlerimi çok baltalarmı oyun oynamıyorum illaki performans kaybı olur ama tamamen kullanılamaz hale gelmez heralde değilmi7/24 yapmazsanız pek bir kâr olmuyor , forumdan okuduğum kadarıyla. Kart yorulur anca.
Daha bilgili kişiler detaylı yardımcı olacaktır
Phoenix miner öneririm daha doğrusu @RevDeisDou öneriyorbilgisayarım 7/24 açık zaten günlük işlerimi yaparken arkada lolminer açık olsa işlerimi çok baltalarmı oyun oynamıyorum illaki performans kaybı olur ama tamamen kullanılamaz hale gelmez heralde değilmi
Pek bilgim yok dostum. 7/24 yapmazsan pek kâr olmadığını biliyorum.bilgisayarım 7/24 açık zaten günlük işlerimi yaparken arkada lolminer açık olsa işlerimi çok baltalarmı oyun oynamıyorum illaki performans kaybı olur ama tamamen kullanılamaz hale gelmez heralde değilmi
Kullandığınız uygulamalara göre mh değerinizde düşüşler gözlenir.bilgisayarım 7/24 açık zaten günlük işlerimi yaparken arkada lolminer açık olsa işlerimi çok baltalarmı oyun oynamıyorum illaki performans kaybı olur ama tamamen kullanılamaz hale gelmez heralde değilmi