Neler Yeni

Günümüz oyunları güzel mi?

Güzel mi?

• Çoğunluğu kötü

Oylar: 3 50.0%
  • Çoğunluğu güzel

Oylar: 3 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    6
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
At avrat silah
Arkadaşlar merhaba.

Sizce günümüz oyunlar sizce nasıl? İyi mi güzel mi? Ben birçok güncel oyundan keyif alamıyorum hiç. 10 saat oynasam bile sıkıcı geliyor.

Nedeni ise oyunlarda çok görev var ve oynanışları eğlenceli değil gibi hissediyorum. En son büyük oyun olarak Legend of Zelda ToTK bitirdim, o çok güzeldi ama Nintendo oyunları genel olarak güzel olur. Oynanışa çok önem verir Nintendo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Soykan Soycan
Oyunların fantastik evrende, günümüz dışında geçmesinden fena sıkıldım. Yeminle GTA 6 ilaç gibi gelicek.

Arkadaşlar merhaba.

Sizce günümüz oyunlar sizce nasıl? İyi mi güzel mi? Ben birçok güncel oyundan keyif alamıyorum hiç. 10 saat oynasam bile sıkıcı geliyor.

Nedeni ise oyunlarda çok görev var ve oynanışları eğlenceli değil gibi hissediyorum. En son büyük oyun olarak Legend of Zelda ToTK bitirdim, o çok güzeldi ama Nintendo oyunları genel olarak güzel olur. Oynanışa çok önem verir Nintendo.
Büyük yapımların olmadığı sürece yeni oyunlar sıkıyor aga ,2015 yapımı dying lighti 200 saat oynamak veya 2003te çıkan gta vice veya gta3 u saatlerce oynayıp tekrar tekrar bitirmek daha iyi geliyor bana.sektorde bozulma var harbi açık dünya oyunlarının neredeyse hepsi eski zamanlarda yada fantastik evrenlerde geçiyor,biraz günümüz dünyasında geçen oyun lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
At avrat silah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@SoykanBickle, @Ricardo Andrade Quaresma
Arkadaşlar, beni de gerçekçi oyunlar hiç sarmıyor. Bunun nedeni gerçekçi oynanış olarak Rockstar oyunları oynadım genel olarak. Onların oynanışı da ağır. Oynanışı daha çok yan unsurlar tamamlıyor belki. Mesela araba detayları, farklı olaylar ile etkileşimler falan ama genel oynanışı, yani karakteri oynamak zevkli değil bana göre.

Uncharted 1 oynadım o güzeldi yani. Birde Last of Us'ı övüyorlar, onu da deneyeceğim.

Arkadaşlar merhaba.

Bence İyi 2026 Da Gta 6 Ve Forza Horizon 6 Çıkacak 2026 Dememin Sebebide Büyük İhtimalle Ertlenecek O Yüzden Normalde 2025 De Çıkcak

Top Bottom