Neler Yeni

Güzel kaliteli çift monitör kolu arıyorum

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Volkan Korkmaz
Güzel kaliteli bir şey arıyorum, çift monitör ile kullanacağım masayı delebilirim sıkıştırabilirim en uygunu en kalitesi piyasada neyse bilen var mı, deneyimsizim bu konuda
mesela bunların özellikleri ne oluyor tam olarak amortisörlü düz vb aydınlatabilir misiniz beni hangisi daha iyi

27 inç

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
En uygunu diyorsanız bu. 3 gündür kullanıyorum bir sıkıntısı yok hala. Uzun vadede ne olur yaşayarak göreceğim.

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Volkan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En uygunu diyorsanız bu. 3 gündür kullanıyorum bir sıkıntısı yok hala. Uzun vadede ne olur yaşayarak göreceğim.
yok amacım en pahalısı olması değil en kalitelisi olması, üzmesin beni uzun vadede

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Oğuz Tutkun
Yurtiçinden alacaksanız North Bayou tercih edin. En iyisi bunlar. Bi marka daha vardıda çok fazla pahalıydı o aklımda değil şuan markanın ismi. North Bayou H100 modelini kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Temu'da var ama tercih size kalmış.

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Volkan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtiçinden alacaksanız North Bayou tercih edin. En iyisi bunlar. Bi marka daha vardıda çok fazla pahalıydı o aklımda değil şuan markanın ismi. North Bayou H100 modelini kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Temu'da var ama tercih size kalmış.
anladım teşekkür ederim, yurtiçi yurtdışı çok farketmez bekleyebilirim, sadece kaliteli bir marka güzel bir model arayışındayım, teşekkürler

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Doğukan
ikili değilde tek tek alıp kullanmak daha mantıklı ikilide diğer monitör için pek alan kalmıyor kollar çok yakın olduğu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Oğuz Tutkun
anladım teşekkür ederim, yurtiçi yurtdışı çok farketmez bekleyebilirim, sadece kaliteli bir marka güzel bir model arayışındayım, teşekkürler
North Bayou al geç hocam o zaman. Aklın kalmasın en azından. Gerçi ben ilk kullanmaya başladığımda oynatırken falan korkuyodum düşecek diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikili değilde tek tek alıp kullanmak daha mantıklı ikilide diğer monitör için pek alan kalmıyor kollar çok yakın olduğu için
buda bi mantıklı geldi düşününce. Hareketleri kısıtlayabilir 2 kol olunca.

Amd34

80+ Silver
Hocam sana tavsiyem north bayaou ve 2’li yerine 2 adet tekli alman istediğin gibi haraket ettirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Oğuz Tutkun
bunu izle bi istersen. 2 kollu olarak bu markanın bu ürünü var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,908
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom