https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-aralar-zorlaniyorum.656164/ daha şimdi konu açtım, buraya yazmaya aşırı üşeniyorum isteyen okuyabilir.
Hicbisey beceremiyorumSorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım
ula tamer uzumlu kekim2 yıl 9 aydır görmediğim bir kız var. Onu tekrar görebilmek için her şeyimi verebilirim. 2021 Eylül ayında rüyama girmişti. 2023 Haziran'da kızla tekrar bir araya gelecekmişim gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun.
ula vusal umuzlu kekimula tamer uzumlu kekim![]()
Şaşırtıcı bir şekilde hiçbir derdim yok sadece yaşam mücadelesi para derdim yok hayatımda canımdan çok secdiğim bir kız arkadaşım çalıştığım yerde hiçbir problemim yok herşeyi düzene soktum sadece kız ardaşıma fazla zaman ayırdığım için arkadaşlarım ile görüşemiyorum.Sorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım
Ders çalışmak istemiyorum ama yapmak zorundayım bunu yapmadiğim için pc başinda vakit öldürüyorumSorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım
Dersler olsun özel hayat olsunne mesela aga