Hadi biraz iç dökelim

2 yıl 9 aydır görmediğim bir kız var. Onu tekrar görebilmek için her şeyimi verebilirim. 2021 Eylül ayında rüyama girmişti. 2023 Haziran'da kızla tekrar bir araya gelecekmişim gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun.
ula tamer uzumlu kekim :p:p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

motivasyonum kalmadi, uyumak istiyorum, bos zaman geciriyorum, kendime cok sinir oluyorum. 2023 gelsinde bir geliselim ya hadi 2023 nerde kaldin.

birbirimizi çok sevdiğimiz halde ayrıldık+aynı sınıftayız her gün birbirimizi görüyoruz.
bi yandan iyi en azından hasret çekmiyosun
ama - yönleri çok fazla: arkadaş ortamı aynı olunca gidiyim geziyim biriyle de diyemiyosun hepsi geliyo sen gittiğinde, derslere katılma isteğin olmuyor. vb vb

Sorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım
Şaşırtıcı bir şekilde hiçbir derdim yok sadece yaşam mücadelesi para derdim yok hayatımda canımdan çok secdiğim bir kız arkadaşım çalıştığım yerde hiçbir problemim yok herşeyi düzene soktum sadece kız ardaşıma fazla zaman ayırdığım için arkadaşlarım ile görüşemiyorum.

edit: yanlızca ailem ile aram ciddi derecede kötü.

Sorunu derdi olan varsa yazsın konuşalım dertleşelim benim en büyük sorunum yalnızlık sizin de içinizi karartan sorunlarınız varsa buyurun konuşalım
Ders çalışmak istemiyorum ama yapmak zorundayım bunu yapmadiğim için pc başinda vakit öldürüyorum

Çikolatalı frambuazlı pasta istemiştim beyaz çikolatalı vermişler

Geri