Neler Yeni

HALKA ARZ NEDİR (YENİYİM)

aLLi15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Köken
hocam ben mesela 10 lot talep ettim herhangi bir sirketten direkt talep toplama isi bittikten sonra 10 lota sayip olcakmiyim
tam olarak nasil oluyo bilgilendirirmisiniz?

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
hocam ben mesela 10 lot talep ettim herhangi bir sirketten direkt talep toplama isi bittikten sonra 10 lota sayip olcakmiyim
Hangisinden ne zaman talep ettin?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,773
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
halka arz demek şirketin hisselerini para karşılığı satmasıdır .

sen ne kadar yazarsan yaz herkese ortalama ne kadar düşerse sanada okadar verir en fazla .

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Ayrıca borsa sabır isidir halka arz 3/5 kurus yersin sonra büyük balık gelir seni yutar. Bireysel emeklilik gibi düşünüp her ay maasının bir kısmını sepet yaptıgın şirketlerden alacaksın. Bu sekilde 20 yıl sonranı büyük ihtimalle garantiye almış olacaksın.

aLLi15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Köken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
halka arz demek şirketin hisselerini para karşılığı satmasıdır .

sen ne kadar yazarsan yaz herkese ortalama ne kadar düşerse sanada okadar verir en fazla .
10 yazdim 19 verdi veya 5 verdi
hesaptan parayi aliyo mu veya geri iadesi oluyo mu

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
uğur demirel
2 hisse var şuan 23 bitcek

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
can
en basitinden şirket belir miktarda hissesini halka sunuyor, örnek verecek olursak 100 hisse(lot) 10 kişi katıldı eşit dağılımlı ise herkese 10ar tane hisse(lot) dağıtılıyor

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,773
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
oba dan etmeyi dusunuyom ettikten sonraki surev nasil oluyo
sen bir miktar lot talep edersin. ve ortalama herkese aynı miktarda pay verir . sen istediğin kadar yaz farketmez. ortalama altı alırsan onu verir zaten .
süreç olarak da sen aldıktan birkaçgün sonra borsaya giriş yapar ve coin gibi düşer yükselir .
halka arzlar genel olarak birkaç gün tavan yapma eğilimindedir ama nadirende olsa hemen batabiliyorlar .

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Girme git fon al fon nedir nasıl alınir araştır çihat çiçek diye bi youtube kanalı var gir bak araştır. Borsadan uzakdur(yatırım tavsiyesi değildir tek yatırım eğtimdir)

aLLi15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Köken
sen bir miktar lot talep edersin. ve ortalama herkese aynı miktarda pay verir . sen istediğin kadar yaz farketmez. ortalama altı alırsan onu verir zaten .
süreç olarak da sen aldıktan birkaçgün sonra borsaya giriş yapar ve coin gibi düşer yükselir .
halka arzlar genel olarak birkaç gün tavan yapma eğilimindedir ama nadirende olsa hemen batabiliyorlar .
cok sagol hocam yardimci oldun

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Girme git fon al fon nedir nasıl alınir araştır çihat çiçek diye bi youtube kanalı var gir bak araştır. Borsadan uzakdur(yatırım tavsiyesi değildir tek yatırım eğtimdir)
Cihat hocam baştacıdır. Bu forumda kendisini takip eden biriyle tanışmayı ummuyordum. Saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,444
Üyeler
167,843
Son üye
clerance
Top Bottom