Hangisinden ne zaman talep ettin?hocam ben mesela 10 lot talep ettim herhangi bir sirketten direkt talep toplama isi bittikten sonra 10 lota sayip olcakmiyim
tam olarak nasil oluyo bilgilendirirmisiniz?
Ayrıca borsa sabır isidir halka arz 3/5 kurus yersin sonra büyük balık gelir seni yutar. Bireysel emeklilik gibi düşünüp her ay maasının bir kısmını sepet yaptıgın şirketlerden alacaksın. Bu sekilde 20 yıl sonranı büyük ihtimalle garantiye almış olacaksın.hocam ben mesela 10 lot talep ettim herhangi bir sirketten direkt talep toplama isi bittikten sonra 10 lota sayip olcakmiyim
10 yazdim 19 verdi veya 5 verdihalka arz demek şirketin hisselerini para karşılığı satmasıdır .
sen ne kadar yazarsan yaz herkese ortalama ne kadar düşerse sanada okadar verir en fazla .
sen bir miktar lot talep edersin. ve ortalama herkese aynı miktarda pay verir . sen istediğin kadar yaz farketmez. ortalama altı alırsan onu verir zaten .oba dan etmeyi dusunuyom ettikten sonraki surev nasil oluyo
Girme git fon al fon nedir nasıl alınir araştır çihat çiçek diye bi youtube kanalı var gir bak araştır. Borsadan uzakdur(yatırım tavsiyesi değildir tek yatırım eğtimdir)hocam ben mesela 10 lot talep ettim herhangi bir sirketten direkt talep toplama isi bittikten sonra 10 lota sayip olcakmiyim
cok sagol hocam yardimci oldunsen bir miktar lot talep edersin. ve ortalama herkese aynı miktarda pay verir . sen istediğin kadar yaz farketmez. ortalama altı alırsan onu verir zaten .
süreç olarak da sen aldıktan birkaçgün sonra borsaya giriş yapar ve coin gibi düşer yükselir .
halka arzlar genel olarak birkaç gün tavan yapma eğilimindedir ama nadirende olsa hemen batabiliyorlar .
aynen geri iadesi olur. sen mesela 1000 tl lik aldın ama ortalama 700 tl lik lot düştü herkese. kalan paran hesabına iade edilir.10 yazdim 19 verdi veya 5 verdi
hesaptan parayi aliyo mu veya geri iadesi oluyo mu
Cihat hocam baştacıdır. Bu forumda kendisini takip eden biriyle tanışmayı ummuyordum. Saygılar.Girme git fon al fon nedir nasıl alınir araştır çihat çiçek diye bi youtube kanalı var gir bak araştır. Borsadan uzakdur(yatırım tavsiyesi değildir tek yatırım eğtimdir)