Hocaya gitmeyi de aklından bile geçirme lütfen.Bende öyle düşündüm
Hangi hayırsız benim gibi pamuk gibi bir insana büyü yapar (!)
Hocaya gitmeyi de aklından bile geçirme lütfen.Bende öyle düşündüm
Hangi hayırsız benim gibi pamuk gibi bir insana büyü yapar (!)
@Gri CanerArkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
Anlarsın...Ne alaka?
11 yaşında erken öyle şeyler senin içinAyıp bişey ise özelden söyle yoksa söyle burda.
Okuduğu işe yaradığı için mi? Okuduğunun işe yarayacağına inanıp kendini şartladığın ve bu vesileyle kendi kendine çözdüğün için mi pamuk gibi oluyorsun?Niye bizim akraba var arada gidiyoruz. Okuya pamuk gibi yapıyor.
Evet hocam ama kendimi şartlamama yarayan şey hoca?Okuduğu işe yaradığı için mi? Okuduğunun işe yarayacağına inanıp kendini şartladığın ve bu vesileyle kendi kendine çözdüğün için mi pamuk gibi oluyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana tavsiyem en yakın zamanda ailen ile birlikte doktora gitmen ve hocalara bulaşmaman.
Kendini istediğin her an şartlandırabilirsinEvet hocam ama kendimi şartlamama yarayan şey hoca?
Hocam sizin bir psikolojik sorununuz olduğunu varsayın ve ben de kendimi "pamuk gibi yapan hoca" olarak tanıtan biriyim. Siz bana geldiniz ve ben size "Şimdi size dua okuyup üfüreceğim ve sizde iyileşeceksiniz" dedim ve başladım anlamsız şeyler söylemeye. Biraz söyedikten sonra yüzünüze doğru üfürdüm, siz de kendinizi "Hoca üfürünce iyileşeceğim" diye şartladığınız ve buna tüm içtenliğinizle inandığınız için iyileşeceksiniz.Evet hocam ama kendimi şartlamama yarayan şey hoca?