Neler Yeni

Halüsilasyon gördüm!

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
@Gri Caner

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
dostum ben ortaokuldayken 5. 6, sınıftayken apartmandan aşağıya doğru inecektim kapıdaydım sandaletlerimi giydim. Karşıma şeytan silüeti gördüm. Nasıl bişey diyeceksen kanatlı bildiğin siyah bişeydi. İçinden geçip koşarak aşağıya indim. Ablamlara anlattım gülüp geçtiler. Şuanda sıkıntı yok :D eğer depresyonu, anksiyeteyi vs. saymazsan hiç hap almadım psikoloji olarak
stvden_yeni_bir_dizi_rezaleti_daha_h11092.jpg

bunun siyahını gördüm boyutu da bayağı büyüktü

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
Niye bizim akraba var arada gidiyoruz. Okuya pamuk gibi yapıyor.
Okuduğu işe yaradığı için mi? Okuduğunun işe yarayacağına inanıp kendini şartladığın ve bu vesileyle kendi kendine çözdüğün için mi pamuk gibi oluyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana tavsiyem en yakın zamanda ailen ile birlikte doktora gitmen ve hocalara bulaşmaman.

SnareEcho

80+ Silver
Okuduğu işe yaradığı için mi? Okuduğunun işe yarayacağına inanıp kendini şartladığın ve bu vesileyle kendi kendine çözdüğün için mi pamuk gibi oluyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana tavsiyem en yakın zamanda ailen ile birlikte doktora gitmen ve hocalara bulaşmaman.
Evet hocam ama kendimi şartlamama yarayan şey hoca?

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
Evet hocam ama kendimi şartlamama yarayan şey hoca?
Hocam sizin bir psikolojik sorununuz olduğunu varsayın ve ben de kendimi "pamuk gibi yapan hoca" olarak tanıtan biriyim. Siz bana geldiniz ve ben size "Şimdi size dua okuyup üfüreceğim ve sizde iyileşeceksiniz" dedim ve başladım anlamsız şeyler söylemeye. Biraz söyedikten sonra yüzünüze doğru üfürdüm, siz de kendinizi "Hoca üfürünce iyileşeceğim" diye şartladığınız ve buna tüm içtenliğinizle inandığınız için iyileşeceksiniz.
Bu bir hoca olmayabilir, her şey olur. Yeter ki siz kendinizi inandırın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,113
Üyeler
166,154
Son üye
apocanwq
Top Bottom