Neler Yeni

Hangi Battlefield oyununu almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Tek
Steam'de EA oyunları indirime girmiş ve bir tane BF oyunu almak istiyorum ancak hangisini almam gerektiğine karar veremedim. En başta gözüme BF 1 ve BF 5 çarptı ancak çok bir bilgim olmadığı için karar veremedim. Öneri veya tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
Bf 5 biraz hile dolu bf 1 alabilirsin veya alabilirsen 2042 de al bende tüm seri var

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
İyi iyi bu fiyatlara hepsi bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bf 4 premium da 74 tl falan onuda al derim içlerinden en iyi mekaniklere sahip olanıdır al onuda oyna güzel oyun

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Alican ekinci
hepsi şuan bedava nerdeyse.bf1 ile 5 i al

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erman Yıldırım
Steam'de EA oyunları indirime girmiş ve bir tane BF oyunu almak istiyorum ancak hangisini almam gerektiğine karar veremedim. En başta gözüme BF 1 ve BF 5 çarptı ancak çok bir bilgim olmadığı için karar veremedim. Öneri veya tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.
bf1 i daha yeni aldım bitirdim mükemmel bir deneyimdi internette 6-8 saat filan yazıyordu oyun süresi ben 12 saatte normal bir hızda oynayarak bitirdim (muhtemelen benim acemiliğim yüzünden) 1. dünya savaşı ile alakalı 5 senaryo var istediğini seçip oynuyorsun ama manuel save alamıyorsun oyun kendisi otomatik save alıyor belki o problem olabilir senin için onun dışında bu temada bir şey arıyorsan şans verilebilir

LASCALLA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
erdal ekmekci
hepsinin online i cok güzel ve savaş atmosferini en iyi veren oyun bence , hepsinin online tarzı kendine has farklı hepsini oynayıp kendi istediğine karar ver ama hepsinin yeri ayrı güzel , 2042 son cıkan fazla aksiyon ve hareketli sniper oynamak zor haricinde çok benzerler birbirlerine

The Semih

80+ Gold
İyi iyi bu fiyatlara hepsi bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bf 4 premium da 74 tl falan onuda al derim içlerinden en iyi mekaniklere sahip olanıdır al onuda oyna güzel oyun
BF4 te web sitesinden girme olayı varmıydı ? sırf bu yüzden 3 ü oynamadım online tarafını

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
Top Bottom