Hangi Battlefield oyununu almalıyım?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
52
Steam'de EA oyunları indirime girmiş ve bir tane BF oyunu almak istiyorum ancak hangisini almam gerektiğine karar veremedim. En başta gözüme BF 1 ve BF 5 çarptı ancak çok bir bilgim olmadığı için karar veremedim. Öneri veya tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.

Bf 5 biraz hile dolu bf 1 alabilirsin veya alabilirsen 2042 de al bende tüm seri var

İyi iyi bu fiyatlara hepsi bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bf 4 premium da 74 tl falan onuda al derim içlerinden en iyi mekaniklere sahip olanıdır al onuda oyna güzel oyun

Steam'de EA oyunları indirime girmiş ve bir tane BF oyunu almak istiyorum ancak hangisini almam gerektiğine karar veremedim. En başta gözüme BF 1 ve BF 5 çarptı ancak çok bir bilgim olmadığı için karar veremedim. Öneri veya tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.
bf1 i daha yeni aldım bitirdim mükemmel bir deneyimdi internette 6-8 saat filan yazıyordu oyun süresi ben 12 saatte normal bir hızda oynayarak bitirdim (muhtemelen benim acemiliğim yüzünden) 1. dünya savaşı ile alakalı 5 senaryo var istediğini seçip oynuyorsun ama manuel save alamıyorsun oyun kendisi otomatik save alıyor belki o problem olabilir senin için onun dışında bu temada bir şey arıyorsan şans verilebilir

hepsinin online i cok güzel ve savaş atmosferini en iyi veren oyun bence , hepsinin online tarzı kendine has farklı hepsini oynayıp kendi istediğine karar ver ama hepsinin yeri ayrı güzel , 2042 son cıkan fazla aksiyon ve hareketli sniper oynamak zor haricinde çok benzerler birbirlerine

İyi iyi bu fiyatlara hepsi bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bf 4 premium da 74 tl falan onuda al derim içlerinden en iyi mekaniklere sahip olanıdır al onuda oyna güzel oyun
BF4 te web sitesinden girme olayı varmıydı ? sırf bu yüzden 3 ü oynamadım online tarafını

Geri