priwchu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 789
Brom hardline aldın mı nasıl?Hocam umarım herhangi bir sorun çıkmaz, Hardline veya Multipower alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim![]()
Brom hardline aldın mı nasıl?Hocam umarım herhangi bir sorun çıkmaz, Hardline veya Multipower alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim![]()
bro hardline'ı kullandım, hatta 2 ay içerisin de tamamen tükettim görüşlerim şu şekilde;Brom hardline aldın mı nasıl?
Başka bir konu da yardımcı olmamı istersenbro hardline'ı kullandım, hatta 2 ay içerisin de tamamen tükettim görüşlerim şu şekilde;
-Suya karıştırmakta her creatine de olduğu gibi zorluk yaşadım.
-Tat konusun da diğer creatine'lerden farklı olarak daha yoğun bir tat geliyor.
-3 hafta içerisinde tamamen vücutta etkisini gördüm.
-Fiyatına göre pek bir eleştri ya da yorum yapamayacağım, ben aldığım zaman 180TL gibi bir fiyata almıştım.
Tr de ki en kaliteli hammaddeyi arıyorsan, buyur...Dostlar yeni yeni Supplement kullanmaya başlayacağım hangi marka creatine almalıyım?
Usta konu bayağı eski hahajshasgfhsahTr de ki en kaliteli hammaddeyi arıyorsan, buyur...
![]()
HIQ Creatine 300g Unflavored
HIQ Creatine, alabileceğiniz en iyi besin takviyesidir. Kreatin kullanmak, kas içerisindeki fosforilkreatin rezervlerini arttırır ve bu da performansı yükseltirtakehiq.com
Ok .Usta konu bayağı eski hahajshasgfhsah
HİQ ürünlerinden sadece Smash'i kullandım, Cidden üst düzey bi kalitesi bulunmakta fakat aşırı pahalı.Tr de ki en kaliteli hammaddeyi arıyorsan, buyur...
![]()
HIQ Creatine 300g Unflavored
HIQ Creatine, alabileceğiniz en iyi besin takviyesidir. Kreatin kullanmak, kas içerisindeki fosforilkreatin rezervlerini arttırır ve bu da performansı yükseltirtakehiq.com