Hangi Fiber İnterneti Almalıyım?

AliGKMEN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Evde kullanabileceğim csgo için en düşük seviyede pingi sağlayacak fiber internet arıyorum Antalyada yaşıyorum ben Turknet ve Millenicomun iyi olduğunu biliyorum sizin önerileriniz nelerdir aylık 150 200 de vermek istemiyorum fp olarak millenicom 105 turknet 140 tlydi sanırsam

Evde kullanabileceğim csgo için en düşük seviyede pingi sağlayacak fiber internet arıyorum Antalyada yaşıyorum ben Turknet ve Millenicomun iyi olduğunu biliyorum sizin önerileriniz nelerdir aylık 150 200 de vermek istemiyorum fp olarak millenicom 105 turknet 140 tlydi sanırsam
turknetin sitesinde adresini girip altyapına bak, 70 üstü veriyorsa turknet alınır, millenicomu bilmiyorum maalesef.

alt yapın hangisine uyuyorsa ben türktelekom kullanıyordum eski evde mükemmeldi taşındık ve şuan hiç mutlu değilim alt yapını
kontrol edip öyle almalısın

Millenicom 105tl ama bildiğim kadarıyla taahütlü dimi ?

Yurtdışı çıkışı, şu an en iyisi TT olabilir. Onla aynı altyapıyı kullandığı için Netspeed'e göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Gigafiber var ise hiç düşünmeden TürkNet. Superonline altyapısından fiber alabiliyorsanız millenicom

Vdsl olarak alıyorsan türknet de millenicom da türk telekom altyapısı üzerinden veriyor hizmeti, yurtdışı çıkışı olarak türk telekom en iyisi türk telekom vdsl kullanıyorum 50 mbps memnunum.

Turknet varsa turknet'i öneririm hiç sıkıntı yaşamadım kendileriyle

Yurtdışı çıkışı, şu an en iyisi TT olabilir. Onla aynı altyapıyı kullandığı için Netspeed'e göz atabilirsiniz.
Kesinlikle.
Superonline altyapısından fiber alabiliyorsanız millenicom
Superonline o bölgelerde sıkıntılı. bana İzmir-İstanbul 9ms vermesi lazım ama 15ms alıyorum. Kendi sorunları.

En iyi değeri istiyorsanız Telekom fiber altyapısından TT alırsınız, bir de yanına Statik IP çekersiniz, cillop gibi olur.
Valve'a tahmini maks. 39-40ms ile bağlanırsınız.
Eğer daha F/P bir şey istersen TurkNet bak. Millenicom'un daha kendi omurgası yok.

Geri