- Reaksiyon skoru
- 321
Arkadaşlar renk bakımından gönlüm ps 5 kolu almakta ne yapmalıyım sizce Pembe de olur fakat bana uzun omurluluk ve Sorun çıkarmayacak gamepad lazım bilgisayar için yardımcı olursanız sevinirim
Sol taraf desem görünüş açısındanArkadaşlar renk bakımından gönlüm ps 5 kolu almakta ne yapmalıyım sizce Pembe de olur fakat bana uzun omurluluk ve Sorun çıkarmayacak gamepad lazım bilgisayar için yardımcı olursanız sevinirim
Bende o yüzden onu istiyorum fakat sürekli microsoft oyunu oynayacağımdan uyumsuz olur diye korkuyorumSol taraf desem görünüş açısından
Bilgisayar için alacaksan kesinlikle pembe olanı al.PS5 kolları tam anlamıyla çalışamıyor pcde, oyunlarda sıkıntı yaşıyorsun çok fazla.Bende de ps5 kolu vardı bu sıkıntılardan bunaldığım için o attığın pembe kolu sipariş ettim.Renge de takılma bu arada 50-100tlye çok güzel kılıflar alıp takabilirsinArkadaşlar renk bakımından gönlüm ps 5 kolu almakta ne yapmalıyım sizce Pembe de olur fakat bana uzun omurluluk ve Sorun çıkarmayacak gamepad lazım bilgisayar için yardımcı olursanız sevinirim
Ps 5 dokunmatigi pc de çalışıyor mu mouse Hareket ettirmek için vb
papscover.com
Teşekkürler![]()
Xbox Series X/S Controller Kaplamaları - PapsCover
Xbox Series X/S Controller kaplamaları PapsCover'da! Eşsiz tasarım ve çizilmelere karşı koruma ile oyun kumandanızı kaplayın. Şimdi alışveriş yap.papscover.com
XBOX harici kollar cidden kafayı yedirtiyor, mesela forzada asla algılayamadı ekstra programlar kullanmam gerekiyor veya sürekli bağlantı vs kopuyordu![]()
IVYUEEN Anti-Alip Yumuşak Koruyucu Cilt XBox Serisi X S Çekirdek Denetleyici silikon kılıf Kavrama Gamepad MixColor Koruyucu Kapak - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
rica ederimTeşekkürler