kardeşim herşeyi iyi güzel açıklamışsın da bakalım benim bulunduğum yerde o performansı verebilecek mi ?İnceleme - Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi
Türk Telekom'dan Netspeed'e geçişim ve yaşanan süreçler. 2 yıl boyunca Türk Telekom kullandım. Gerek fiyatı gerek hızı kesilmeleri gibi nedenden dolayı asla memnun kalmadım. Özellikle Valorant oynayıcısı olduğum için her oyunumda ping sorunu yaşadım. (gerçekten ping sorunu olmayan maçım olmadı...forum.donanimarsivi.com
tamam hocam bekliyorum sonucunuHocam bende PC yok ama hız değerlerini atarım interneti bağladıklarında
Aralarından netspeed tercih edebilirsin Gıbırnet yerinde comnet seçebilirsin rüzgar net hakkında bi bilgim yokArkadaşlar son zamlardan sonra malumunuz internet fiyatları acayip derecede artmış durumda. Bu yüzden internet servis sağlayıcımı (Turknet) değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz fiber hizmet alabileceğim bir firma ismi varsa konu altına paylaşırsanız sevinirim.
Not : Düşük pingli, kopma, donma vs. yaşamayacağım, herhangi bir sorun yaşadığım da arayıp ulaşabileceğim ve çözüm bulabileceğim uygun fiyatlı bir firma arıyorum. Şu firmalar sizce nasıl tavsiye eder misiniz?
1- Millenicom
2- Netspeed
3- Gıbırnet
4- Rüzgarnet
eyvallah sagolasın.Aralarından netspeed tercih edebilirsin Gıbırnet yerinde comnet seçebilirsin rüzgar net hakkında bi bilgim yok
Bana ve sana 12 ay 10tl indirim varkardeşim herşeyi iyi güzel açıklamışsın da bakalım benim bulunduğum yerde o performansı verebilecek mi ?
Bu arada eğer netspeed'e geçmeye karar verirsem senin davet kodunu kullanırım haberin olsun. Davet kodu dışında başka bilgi gerekli olursa özelden yazarım sana.
Ha bu arada davet kodunu kullanınca ne kadar sürelik bir indirim veriyor ?
35 mbps lik pakettamam hocam bekliyorum sonucunu
hocam siz 30 tl fazla ödüyorsunuz bu arada bilginize geçen gün beni sırf taahhütlüden çıkıyım diye 35 lik paketi 100 e çevirmeye 149 tl istediler 6 ay sabit fiyat garantisi ileHocam 2 senedir millenicom kullanıyorum , VDSL 100 Mbps paketini , bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ping değerleride oldukça düşük , uzun süreli kesinti kopma yavaşlama vs olmadı. Olduğu zamanda Whatsapp üzerinden yazdığımda 10 dk içerisinde hemen çözülüyordu sorunum. Daha bugün aradım Millenicom müşteri hizmetlerini , şuanda zam gözükmüyor dediler. Ben 179,90₺ ödüyorum. Gayet de memnunum.
dostum netspeedden yada herhangi bir iss den 3 ay içinde ayrılırsan başka internet bağlatamıyorsun bilginekardeşim herşeyi iyi güzel açıklamışsın da bakalım benim bulunduğum yerde o performansı verebilecek mi ?
Bu arada eğer netspeed'e geçmeye karar verirsem senin davet kodunu kullanırım haberin olsun. Davet kodu dışında başka bilgi gerekli olursa özelden yazarım sana.
Ha bu arada davet kodunu kullanınca ne kadar sürelik bir indirim veriyor ?
hocam ben 1.5 yıldır millenicom kullanıyorum ve 35mbps paketinde hiç bi sorun yaşamadık hem download hemde upload olarak internet gayet iyi ve stabil hiçte hız kaybı yaşamadık ben tavsiye ederim , bide yanında türk telekomun siyah güzel bi modeminden verdiler getirdikleri modemde gayet iyiydi bilgisayarda wifi ile aldığım hızda buArkadaşlar son zamlardan sonra malumunuz internet fiyatları acayip derecede artmış durumda. Bu yüzden internet servis sağlayıcımı (Turknet) değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz fiber hizmet alabileceğim bir firma ismi varsa konu altına paylaşırsanız sevinirim.
Not : Düşük pingli, kopma, donma vs. yaşamayacağım, herhangi bir sorun yaşadığım da arayıp ulaşabileceğim ve çözüm bulabileceğim uygun fiyatlı bir firma arıyorum. Şu firmalar sizce nasıl tavsiye eder misiniz?
1- Millenicom
2- Netspeed
3- Gıbırnet
4- Rüzgarnet