omrysfcglyn
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Şu an eve kadar fiber internet altyapım var, 25 mbps Turkcell Superonline fiber kullanıyorum. Taahhütüm bitince yeni İSS ye geçeceğim, hangi İSS yi tercih etmeliyim?
Kablonet varsa onu önerebilirim 8 senedir kullanıyorum.Şu an eve kadar fiber internet altyapım var, 25 mbps Turkcell Superonline fiber kullanıyorum. Taahhütüm bitince yeni İSS ye geçeceğim, hangi İSS yi tercih etmeliyim?
Kablonet altyapısı yok maalesef.Kablonet varsa onu önerebilirim 8 senedir kullanıyorum.
Turknet - Millenicom. Ben millenicom kullanıyorum memnunum.Kablonet altyapısı yok maalesef.
Gıbırnet kullanan çok insan gördüm siz şanslı bölümündensiniz ama o firma berbat onun yerine millenicom alınması daha iyi olur.GIBIRNET 100 Mbps G-Net öneriyorum. Müşteri hizmetleri konusunda kendilerini düzeltmişler özellikle. Ping sorunu görmedim daha. Öneririm.
Bilmiyorum belki bana denk gelmedi ama şu konudaki kişi de memnun olduğunu söylemiş. Son aylarda kendilerini geliştirdiler baya.Gıbırnet kullanan çok insan gördüm siz şanslı bölümündensiniz ama o firma berbat onun yerine millenicom alınması daha iyi olur.
Ping sorunu var mı? Oyun oynadığım için özellikle ping önemli.Turknet - Millenicom. Ben millenicom kullanıyorum memnunum.
forum.donanimarsivi.com
ping yok hocamPing sorunu var mı? Oyun oynadığım için özellikle ping önemli.
Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Aşağıda bununla ilgili konum var oraya bakabilirsiniz.Ping sorunu var mı? Oyun oynadığım için özellikle ping önemli.
forum.donanimarsivi.com
Değilsiniz.Doğru muyum? @alpolojix