Hangi İSS'yi Tercih Etmeliyim?

Reaksiyon skoru
73
Şu an eve kadar fiber internet altyapım var, 25 mbps Turkcell Superonline fiber kullanıyorum. Taahhütüm bitince yeni İSS ye geçeceğim, hangi İSS yi tercih etmeliyim?

Şu an eve kadar fiber internet altyapım var, 25 mbps Turkcell Superonline fiber kullanıyorum. Taahhütüm bitince yeni İSS ye geçeceğim, hangi İSS yi tercih etmeliyim?
Kablonet varsa onu önerebilirim 8 senedir kullanıyorum.

GIBIRNET 100 Mbps G-Net öneriyorum. Müşteri hizmetleri konusunda kendilerini düzeltmişler özellikle. Ping sorunu görmedim daha. Öneririm.

GIBIRNET 100 Mbps G-Net öneriyorum. Müşteri hizmetleri konusunda kendilerini düzeltmişler özellikle. Ping sorunu görmedim daha. Öneririm.
Gıbırnet kullanan çok insan gördüm siz şanslı bölümündensiniz ama o firma berbat onun yerine millenicom alınması daha iyi olur.

Gıbırnet kullanan çok insan gördüm siz şanslı bölümündensiniz ama o firma berbat onun yerine millenicom alınması daha iyi olur.
Bilmiyorum belki bana denk gelmedi ama şu konudaki kişi de memnun olduğunu söylemiş. Son aylarda kendilerini geliştirdiler baya.

Millenicom öneririm

Sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ping sorunu var mı? Oyun oynadığım için özellikle ping önemli.
ping yok hocam

Ping sorunu var mı? Oyun oynadığım için özellikle ping önemli.
Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Aşağıda bununla ilgili konum var oraya bakabilirsiniz.

Millenicom'a geçmek isterseniz konumda 1 ay ücretsiz kod mevcut.

Firmalar evinize olan altyapı ile hizmet verir. Şu durumda size bütün firmalar fiber üstünden hizmet verir.

Doğru muyum? @alpolojix

Eğer böyleyse Kablonet alabilirsiniz. Hem TV hem İnternet.

Doğru muyum? @alpolojix
Değilsiniz.

Kendisi Superonline Fiber altyapısına sahipse sadece şu firmalardan hizmet alabilir;
- Turkcell Superonline
- Vodafone Evde İnternet
- Turksat KabloNet

Ancak nasıl hizmet verecekleri muamma. Bazen kabul etmeyebiliyorlar.

Geri