Neler Yeni

Yardım Hangi kasa alınmalı ?

Alsancak1

80+
İkisinin de GPU uzunluk desteği 45 cm.
Estetik görüntü açısından ise normal olan daha iyi gibime geliyor. XL olan biraz çirkin gibi. Siz ne düşünüyorsunuz, hangisi tercih edilmeli?

XL olanı alta ekledim. Bakın kırmızı ile işaretlediğim birleşim yeri cam değil. Bir de kasanın RGB'si sadece yan tarafta var başka bir yerde yok

1.png

Bu da normal olanı

2.png

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
efe araci
hocam estetiklik açısından normalini almanızı önermem daha doğru olucak gibi.

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam estetiklik açısından normalini almanızı önermem daha doğru olucak gibi.
İkisi de aynı gpu uzunluğunu destekliyor. Xl olanla bunun arasında bir fark göremedim ben. Xl olanın her tarafına 420 mm sıvı soğutucu takılabiliyormuş. Normal olan ise üst taraf 420 destekliyor diyor fakat braket gerekiyormuş sanırım. Lakin önemli değil zaten 360 mm her türlü yetiyor. O yüzden ikisi arasından normal olanı almak daha mantıklı gibime geldi. Çünkü daha şık duruyor.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
efe araci
İkisi de aynı gpu uzunluğunu destekliyor. Xl olanla bunun arasında bir fark göremedim ben. Xl olanın her tarafına 420 mm sıvı soğutucu takılabiliyormuş. Normal olan ise üst taraf 420 destekliyor diyor fakat braket gerekiyormuş sanırım. Lakin önemli değil zaten 360 mm her türlü yetiyor. O yüzden ikisi arasından normal olanı almak daha mantıklı gibime geldi. Çünkü daha şık duruyor.
kesinlikle günümüzde 360mm sıvı soğutucu ile soğutamayacağınız işlemci yok diye biliyorum normalini alın daha şık duruyor hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Merlin
Top Bottom