Neler Yeni

Hangi klavyeyi almalıyım sizce

Sefer51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefer tuncbilek

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Emre
Hocam bunlar yerine daha ucuz yollu ve daha kaliteli olarak Aula F75 alabilirsiniz sarı siteden, tek sıkıntısı garantisi bulunmuyor sizin için sorun olmayacaksa bi bakın derim.

Sefer51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefer tuncbilek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim bakayım

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Emre
Bulabilirse daha iyi olur fakat 2k civarı verilmez onun yerine az daha koyup wraith üzerinden güzel klavyeler var garantili bir şey alınır
2000 üstü bencede verilmez. Ama 1500-1700 arası alınabilir

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,328
İsim
Muhammed efe
Bulabilirse daha iyi olur fakat 2k civarı verilmez onun yerine az daha koyup wraith üzerinden güzel klavyeler var garantili bir şey alınır
1- Wraith ithalatçı garantilidir yani ürün fabrika sorunlu bile çıksa tamir eder maks. yenisini vs vermez, bu garanti mevzusuna çok takmayın. 2- Wraith'te 2k veya civarına olan hiçbir ürün F75'ten daha iyi değil. 3- Bu ürünler insan gibi kullanırsan maks switch sorunu çıkarır o da çok zor, onuda 50 liraya yeni switch alıp hotswap olduğu için kendin değiştirebilirsin. 4- 2K da eder ama pazarlığa oturulursa zaten 1.8k ya falan veren olur.

1- Wraith ithalatçı garantilidir yani ürün fabrika sorunlu bile çıksa tamir eder maks. yenisini vs vermez, bu garanti mevzusuna çok takmayın. 2- Wraith'te 2k veya civarına olan hiçbir ürün F75'ten daha iyi değil. 3- Bu ürünler insan gibi kullanırsan maks switch sorunu çıkarır o da çok zor, onuda 50 liraya yeni switch alıp hotswap olduğu için kendin değiştirebilirsin. 4- 2K da eder ama pazarlığa oturulursa zaten 1.8k ya falan veren olur.
Bilader ne anlatıyorsun sen? stoğu bitmiş ara ara giriyor aulaya 2k verene kadar bunu alırım 2 yıl garanti diyor bak görüyorsun dimi en azından bir şey olursa bir imkanın var
Mesaj otomatik birleştirildi:

1700e bulamazsam eger ne önerirsiniz
2k verene kadar 700-800 daha koy wraith üzerinden darmoshark veya yunzıı alabilirsin

Al sana en basitleri araştırmadan atıyorum bak direk :D

1700e bulamazsam eger ne önerirsiniz
https://wraithesports.com/products/yunzii-x75-mekanik-klavye bu tarz klavyelere bakabilirsin aulaya 1800 üstü verme

Ekler

• 1734422771457.png
    1734422771457.png
    257.9 KB · Hit: 12
  • 1734422908327.png
    1734422908327.png
    190.2 KB · Hit: 11

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,328
İsim
Muhammed efe
Bilader ne anlatıyorsun sen? stoğu bitmiş ara ara giriyor aulaya 2k verene kadar bunu alırım 2 yıl garanti diyor bak görüyorsun dimi en azından bir şey olursa bir imkanın var

2k verene kadar 700-800 daha koy wraith üzerinden darmoshark veya yunzıı alabilirsin
Kafanıza göre değerde biçmeye de başladınız. Önerdiğin yer ithalatçı garantili firmaların burada resmi disbritörlüğü yok markaların. 700-800 daha koy diye diye o zaman gitsin adam wooting alsın, 2k bütçe ayırmış adam bütçesinin yarısı kadar daha koy garantisi olsun diyorsun. İzah edincede anlamıyorsun. 2 yıl garantili ama ithalatçı garantili daha farkını bilmiyorsun. O kadar önemli bi mevzuda değil hotswap ürünler zaten maks olacağı o. 2k ve altında bulur pazarlığa otursa. Didişmeyin kardeşim adam akıllı size izah edenlere. Arada bi stoğa giriyor dediğin en son 1.5 hafta sonra girdi girsede 2-3 dk da tükeniyor çocuk gece gündüz onu mu beklesin. Önerdiğin hiç bi ürün f75 ten iyi değil gerek conta yapısı gerek yalıtımı gerek switchleri gerekse fabrikasyon yapılan lube kalitesi.

Kafanıza göre değerde biçmeye de başladınız. Önerdiğin yer ithalatçı garantili firmaların burada resmi disbritörlüğü yok markaların. 700-800 daha koy diye diye o zaman gitsin adam wooting alsın, 2k bütçe ayırmış adam bütçesinin yarısı kadar daha koy garantisi olsun diyorsun. İzah edincede anlamıyorsun. 2 yıl garantili ama ithalatçı garantili daha farkını bilmiyorsun. O kadar önemli bi mevzuda değil hotswap ürünler zaten maks olacağı o. 2k ve altında bulur pazarlığa otursa. Didişmeyin kardeşim adam akıllı size izah edenlere. Arada bi stoğa giriyor dediğin en son 1.5 hafta sonra girdi girsede 2-3 dk da tükeniyor çocuk gece gündüz onu mu beklesin. Önerdiğin hiç bi ürün f75 ten iyi değil gerek conta yapısı gerek yalıtımı gerek switchleri gerekse fabrikasyon yapılan lube kalitesi.
Hacı ne uzattın be

Aula satıyorsan açık açık söyle bu kadar savunduğuna göre :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,328
İsim
Muhammed efe
Hacı ne uzattın be
Hayır bizim millette bir şey var asla bilmediğini kabul etmez hep en iyisin bilir. Öğrendiğim iyi oldu desene kardeşim kuyruk acısı çekip gülme emojisi atacağına. Cevap veremeyince bas kahkahayı. En iyi seçenek çocuk için pazarlıkla alacağı bi f75. Ben sana sövmedim, küfür etmedim güzelce izah ettim. Neyden bahsettiğimi bile anlamadan hemen birader ne uzattın. Komiksiniz Vallahi. Çocuk önerilere açık illa garantili olsun şartıda yok. Sattım ama şu an elimde stok yok aktif bi ilanım yok, satmıyorum yani. MİT gibi devlet sırrı bulmuş gibi hareketler yapma. Önerdiğin ve önerdiğim klavyeleri kullandığım için rahatça konuşuyorum bilmeden bol keseden atmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,710
Üyeler
163,044
Son üye
emirneoreal
Top Bottom