Neler Yeni

Yardım Hangi laptobu almalıyım?

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
kanka yemin ediyorum şu forumda aklı başında adamlardansın geçende karşılaştık seninle diyorum ki adamlara bak şunları kötü ama onun dışında sorunum yok bana diyorki fanboysun fanboysun yemin ediyorum adama kafayı yedirtirler belki hayaatında casper kullanmamış adam gelmiş burada boş yapıyor yanarım da ona yanarım

boş yapan yok ben 3 tane forumda aktif kullanıcıyım hepsinde casper önerilmiyor kullananların başı yanmış

TALHA MURAT

80+ Silver
kanka yemin ediyorum şu forumda aklı başında adamlardansın geçende karşılaştık seninle diyorum ki adamlara bak şunları kötü ama onun dışında sorunum yok bana diyorki fanboysun fanboysun yemin ediyorum adama kafayı yedirtirler belki hayaatında casper kullanmamış adam gelmiş burada boş yapıyor yanarım da ona yanarım
Kardşeim kullanmadan bilmeden 2 marka 2 cihaz öğrenip habire en iyisi onlarmış gibi öneren tipler var çok var onlara sinir oluyorum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

#Burhan#

80+
Böyle bir sorunu ilk defa senden duydum başka yaşayan 1 insan görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bilginiz olmadan yamayın şu forum a2 modem biliyonuz onu önerip duruyonuz .
Ya sen yazma Allahını seversen Excalibur savunuyorsun bide yetmezmiş gibi bence burdan gidin bilginiz olmadan yazmayın diyorsun.

Bir fanboy'a inanan kurban

TALHA MURAT

80+ Silver
boş yapan yok ben 3 tane forumda aktif kullanıcıyım hepsinde casper önerilmiyor kullananların başı yanmış
Msi kullananlarında yandı bi aralar bu forumda çok kişi nitro 5 de ısınma problemi yaşadı ki çevremde var onu geçtim bilgin olmadan herşeyi yazıyorsun.

Ya sen yazma Allahını seversen Excalibur savunuyorsun bide yetmezmiş gibi bence burdan gidin bilginiz olmadan yazmayın diyorsun.

Bir fanboy'a inanan kurban
Çocuk işte yapacak bir şey yok belki büyüdüğünde 2 bir şey öğrenebilir ümitli değilim ama olsun.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Msi kullananlarında yandı bi aralar bu forumda çok kişi nitro 5 de ısınma problemi yaşadı ki çevremde var onu geçtim bilgin olmadan herşeyi yazıyorsun.

Çocuk işte yapacak bir şey yok belki büyüdüğünde 2 bir şey öğrenebilir ümitli değilim ama olsun.

sponsorluk falan mı aldınız ?

#Burhan#

80+

Öff laf soktu
Abi rezil oldum yaa
Akıl yaşta değil baştadır 😉

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Kardşeim kullanmadan bilmeden 2 marka 2 cihaz öğrenip habire en iyisi onlarmış gibi öneren tipler var çok var onlara sinir oluyorum.
onu diyorum bende kardeşim mesela adam80+bronz ya da 80+gold olmuş ama 13 14 yaşında vakit bol tabii her şeye yorum yap yapa alıyor bu imgeleri isim altında yaş vs yazmıyor gelmiş burada 25 30 yaşındaki adamlara pc öneriyor daha alın teri ile para kazanmamıştır 1 kere pc bile açmamış vida sıkmamaış adamlar burada şov yapıyor casper alınmaz neden kötü tamam ne alıyırm monsterde alınmaz neden malemeze kalitesi kötü ne alıyım lenovo al peki asus ? ona da ısınıyor diyorlar her laptop öneri başlığı altına bunları yazmaktan usanmadılar aga

TALHA MURAT

80+ Silver
Ahahah iyi mi la bu değer c😂😂
Kardeşim laptop önerip duruyosun ya onların tma yükse high modda ki değerlerini biliyormusun hayır. ben gaming modda 83 üzeri asla görmedim burada da bilgin var sanıp etiketliyen insanlar var.

Öff laf soktu
Abi rezil oldum yaa
Akıl yaşta değil baştadır 😉
Sizde olmayınca böyle sonuçlar çıkıyor .

#Burhan#

80+
onu diyorum bende kardeşim mesela adam80+bronz ya da 80+gold olmuş ama 13 14 yaşında vakit bol tabii her şeye yorum yap yapa alıyor bu imgeleri isim altında yaş vs yazmıyor gelmiş burada 25 30 yaşındaki adamlara pc öneriyor daha alın teri ile para kazanmamıştır 1 kere pc bile açmamış vida sıkmamaış adamlar burada şov yapıyor casper alınmaz neden kötü tamam ne alıyırm monsterde alınmaz neden malemeze kalitesi kötü ne alıyım lenovo al peki asus ? ona da ısınıyor diyorlar her laptop öneri başlığı altına bunları yazmaktan usanmadılar aga
Yaşı büyük insanlar teknolojiden anlar sanıyorsun 🤣🤣

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl

yaş seni ilgilendiriyor mu ? vida sıkmamış onu yapmamış yetti daha hep forumda küçük insanlar var diye kötü oluyoruz yaşım küçük ama çok bilgiliyim gidipte csgo oynayıp bir şey bilmiyormuşum gibi davranmayın

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Yaşı büyük insanlar teknolojiden anlar sanıyorsun 🤣🤣
tecrübe ? deneyim ? farkındalık ? iş ahlakı ? bunlar 9 10 yaşındaki bir insanda olur mu ? lafım sana değil genel konuştum yaşını bilmiyorum

Top Bottom