Hangi Laptop'u Seçmeliyim?

Reaksiyon skoru
0
oyun oynamak için değil video render yapıyorum sağ sola gittiğimde yanıma almak için istiyorum yani 2. pc olucak benim için sizce hangisini seçmeliyim bütçe 15-17k

bunun fiyatı şüpheli güvenilir mi? sizce

bütçemi aşıyor ama ddr5 ram var

buda ryzen ama işemci gücü düşük

fiyat olarak en ideali bu bence ama ram ddr4

İlk asus cidden ucuz. Kaçırma al. Akakçede diğer satıcılarda aynı satıcı.muhtemelen yanlış girilen fiyat. Alabiliyoken al

ASUS'un fiyatı iyi ancak bu şekilde bir fiyat düşüşü şaibeli. 13.6k fiyata normalin dışında.
IdeaPad Slim 3'ün CPU'su aynı ancak batarya kapasitesinden ötürü daha iyi pil ömrü sunar, malzeme kalitesi de az daha iyi durumda. RAM eklenebilir şu modele:
HP'nin CPU'su hem güçlü hem de pil ömrü sunuyor, her iki yönden de performanslı yani. Gücü de yerinde aslında, daha iyi güce sahip U serisi AMD CPU'lu laptop için 25k civarına bakmak gerekebilir.
Casper da kötü değil ancak iyi demek için de daha detaylı test gerek, diğer markaların arkasında kalmasının yanı sıra ne kadar iyi ürünü sunabildiği önemli her yönden.

Bu modele bakılabilir. 16'' ekranı, 100 gram ağırlığı ve daha büyük tasarımı dışında farkı bulunmuyor.

ufak tefek video render işlerim oluyor dikey format 4k ve internette zaman geçirmek için istiyorum

O zaman ilk attığın Asus'u al hocam. Madem ekran kartsız bir laptop istiyorsun, gerek yok konu açmaya. Hafıza ve ram değerlerini de kendin karar verebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,422
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri