Neler Yeni

Hangi monitörü almalıyım?

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kutluhan
Bütçe
13000
Asus bir monitör bakıyorum şuan bu 2 si arasında kaldım sizce hangisi?

catsped

80+
Valla 5 bin lira ekstra bütçene ekleme şansın varsa 17 bin liraya oled samsung var eğer öğrenciysen

bu ikisi arasından bence rog tuftan daha iyidir her zaman

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kutluhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla 5 bin lira ekstra bütçene ekleme şansın varsa 17 bin liraya oled samsung var eğer öğrenciysen

bu ikisi arasından bence rog tuftan daha iyidir her zaman
Tufun hz oranı daha yüksek olması biraz ilgimi çekti ondan biraz kafam karıştı 17 ye inanılmaz bir değişim olmadığı sürece çıkmayı düşünmğyrum eğer link atarsanız bakmak isterim

catsped

80+
Tufun hz oranı daha yüksek olması biraz ilgimi çekti ondan biraz kafam karıştı 17 ye inanılmaz bir değişim olmadığı sürece çıkmayı düşünmğyrum eğer link atarsanız bakmak isterim

hem oled, hem 240 hz, hem de 0.03ms tepkime süresi olan muazzam bir monitör. normalde bu monitörü 24 bin bandından aşağısına bulamazsın. çok iyi bir firsat şuan için. herkes kapış kapış alıyor.

kalite açısından asus rog ürünleri, tuf'un üzerinde ama hertz odaklı alacaksan tabii ki de tuf al üzmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Kağan Cemeleli
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Sırf pivot özelliğinden dolayı Rog alırdım :D yada farklı bir monitör seçebilirdim hz ve pivot için.

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kutluhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hem oled, hem 240 hz, hem de 0.03ms tepkime süresi olan muazzam bir monitör. normalde bu monitörü 24 bin bandından aşağısına bulamazsın. çok iyi bir firsat şuan için. herkes kapış kapış alıyor.

kalite açısından asus rog ürünleri, tuf'un üzerinde ama hertz odaklı alacaksan tabii ki de tuf al üzmez
Stokları bitmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf pivot özelliğinden dolayı Rog alırdım :D yada farklı bir monitör seçebilirdim hz ve pivot için.
Monitör ayağı da almayı düşünüyorum zaten sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet
2si de alınmaz.
Bütçe çıkarsa Samsung Odyssey OLED G6 G61SD.
Bütçe daha az çıkarsa Asus VG27AQML1A ya da MSI G274QPX.
Bütçe çıkmazsa düz olarak Philips Evnia 27M2N5500, kavisli olarak Samsung Odyssey G6 G65B. Kavisli kavissiz farketmez dersen Samsung daha iyi

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Enes
Valla çok anlamam ama 260hz bence 180hz o kadar para verilmemeli tabi karar sizin

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kutluhan
stokları sürekli yenileniyor
Ne zaman stokları yenilenir acaba samsung un
Mesaj otomatik birleştirildi:

2si de alınmaz.
Bütçe çıkarsa Samsung Odyssey OLED G6 G61SD.
Bütçe daha az çıkarsa Asus VG27AQML1A ya da MSI G274QPX.
Bütçe çıkmazsa düz olarak Philips Evnia 27M2N5500, kavisli olarak Samsung Odyssey G6 G65B. Kavisli kavissiz farketmez dersen Samsung daha iyi
Bu renk doğruluğu işi bir tık etkiledi beni acaba rog un ki daha mı güzel olur falan kafam karıştı

MustafaaY

80+ Bronze
Bu listeye Philips envia da ekleyebilirsin. Curved istersen Samsung odyssey g6. Bütçen artarsa 17k ya Samsung odyssey g6 oled bakabilirsin.

Top Bottom