Kaça aldınızrazer dhv4 pro aldm ama iade etmeyi düsünüyorm düsününce pahalı geldi wraith w1 almak istiyorm aralarında cok fark var mıdır
8500 mouse icin psikolojik sınırı asıyor gibi geldi arada kaldım hocamKaça aldınız
Fazla cidden hocam w1 alınır bende istiyorum merak ediyorum mouse u8500 mouse icin psikolojik sınırı asıyor gibi geldi arada kaldım hocam
2000 e razer Basilisk V3 X HyperSpeed aldım memnunum.8500 mouse icin psikolojik sınırı asıyor gibi geldi arada kaldım hocam
w1 nasıldır onun yerine hocam cok farkları yok degil mi8500 tl bende o paraları vermem hocam şahsen. İyi markaların 3-4k banında 3950 sensörlüleri var onlara göz gezdirin. E sporcu olmayacaksanız 8k ya gerek var mı tartışılır ?
Konudan bağımsız vikibg dizisindeki Ragnar a çok benziyor fotoğraf. Karizma adamsın abiAciliyeti yoksa w1 al
Kutu içeriği de dolu dolu bir ürün
Konudan bağımsız vikibg dizisindeki Ragnar a çok benziyor fotoğraf. Karizma adamsın abi
Neden hocam bende almak istiyorumw1 alma bence
Post automatically merged:
aliniz küçükse olabilir ama pahalı gene![]()
Pulsar X2 CrazyLight 8K Hz XS-1 Sensör Uyuni White Kablosuz Size 1 Mini Simetrik Gaming Mouse (PX2CL108)
Gelişmiş XS-1 sensörüyle 32.000 DPI, 750 IPS izleme ve hassas kontrol için 50g hızlanmayı destekler.www.gaming.gen.tr